• PRO TV
  • Azi, de la 21.30, intr-un nou episod: Tanti Florica are parte de o petrecere surpriza!

Azi, de la 21.30, intr-un nou episod: Tanti Florica are parte de o petrecere surpriza!

Azi, de la 21.30, intr-un nou episod: Tanti Florica are parte de o petrecere surpriza!

Azi, intr-un nou episod al sitcomului, difuzat de ProTV de la 21:30,

Cainele de-o viata al familiei, Borcica, a ajuns la o varsta venerabila si incepe sa se simta din ce in ce mai rau. Copiii Floricai decid sa faca ceva pentru a-i curma suferinta, dar stiind ca mama lor nu ar accepta niciodata asa ceva, incearca sa stabileasca pe furis toate detaliile.

Tanti Florica prinde din zbor ceva, ceva si crede ca despre ea este vorba, nu despre caine. Furioasa si disperata, Florica face totul pentru a demonstra ca este inca in toate facultatile mintale. Contextul n-o ajuta insa deloc. Noul prieten al Elenei, profesor, vrea sa o intervieveze pe Florica pentru noua sa carte, in care vorbeste despre tot ceea ce inseamna sa fii mama.

Convinsa ca barbatul nu vrea altceva decat sa demonstreze ca Florica isi pierde mintile, doamna Calinescu n-are nicio tragere de inima sa coopereze. Cum ziua ei de nastere se apropie cu pasi repezi, familia decide sa-i faca o surpriza.

La pregatiri participa inclusiv fiica Victoritei (Irina Radulescu), care vine insotita de prietenul ei, interpretat chiar de Petru Calinescu. Biata Florica, prinsa in atatea „conspiratii”, se asteapta insa la cu totul si cu totul altceva...

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni