• PRO TV
  • Fetele de la t.A.T.u incing ringul in aceasta seara la "Vocea Romaniei": S-au iubit sau nu s-au iubit "pe bune"? Au facut dezvaluirea la "Happy Hour"

Fetele de la t.A.T.u incing ringul in aceasta seara la "Vocea Romaniei": S-au iubit sau nu s-au iubit "pe bune"? Au facut dezvaluirea la "Happy Hour"

Fetele de la t.A.T.u incing ringul in aceasta seara la "Vocea Romaniei": S-au iubit sau nu s-au iubit "pe bune"? Au facut dezvaluirea la "Happy Hour"

Frumoasele rusoaice apar pentru prima data pe aceeasi scena dupa o pauza de 3 ani. Invitate in platoul "Happy Hour", cele doua au marturisit ca nu au fost niciodata un cuplu.

Yulia Volkova si Lena Katina, cunoscute sub numele t.A.T.u, sunt invitatele speciale la cea de-a patra editie live de "Vocea Romaniei".

"Eu si Yulia vom canta impreuna si este ceva relativ nou, pentru ca in ultimii 3 ani am avut proiecte solo", a explicat Lena.

"Noi nu ne-am despartit, t.A.T.u nu va muri niciodata. Dar nu putem fi mereu impreuna, nu suntem siameze, pana la urma. Acum, fiecare dintre noi trebuie sa treaca la etapa urmatoare, nu ne oprim intr-un singur loc", spunea Yulia intr-un interviu recent.

"Vom vedea ce ne rezerva viitorul. Probabil ca vom face inca un spectacol impreuna, dar momentan este doar spectacolul pentru Romania ca promovare a noului album aniversar, 10 ani de la lansarea album original t.A.T.u, care contine melodii de pe primele doua albume t.A.T.u", completeaza Lena.

Cat despre ipostazele tandre care le-au facut pe fete faimoase in lumea intreaga, Yulia, care acum este mamica, spune ca nu au fost singulare: "Am avut chiar si experiente cu mai multe femei", a marturisit ea.

 Cele doua membre ale trupei t.A.T.u au mai cantat in Romania, insa acum ne promit cateva noutati.

"Vom canta unul dintre single-urile nostre de pe al doilea album, lansat dupa ce am fost in Romania", spune Lena.

"Chiar m-am bucurat de vizita mea in Romania. Oamenii au fost calzi si prietenosi si am realizat ca Romania este o tara frumoasa. Imi amintesc de Castelul lui Dracula… noi ne-am asteptat sa fie foarte intunecat si infricosator, dar de fapt s-a dovedit a fi un castel foarte frumos", mai declara Lena Katina despre experienta primei vizite in Romania.

Si raspunsul la intrebarea de pe pagina noastra de Facebook: Care dintre cele doua fete de la t.A.T.u este in poza de mai jos? Lena Katina :)


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni