• PRO TV
  • Oana Zavoranu a iesit din coma. Iubitul ei, Razvan, a fost langa ea tot timpul si sustine ca starea ei e stabila

Oana Zavoranu a iesit din coma. Iubitul ei, Razvan, a fost langa ea tot timpul si sustine ca starea ei e stabila

Oana Zavoranu a iesit din coma. Iubitul ei, Razvan, a fost langa ea tot timpul si sustine ca starea ei e stabila

Oana Zavoranu este internata de luni seara la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, unde a fost adusa cu o ambulanta SMURD, au declarat marti pentru Mediafax surse medicale.

Potrivit surselor citate, Oana Zavoranu era intubata cand a fost adusa la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Familia Oanei Zavoranu a solicitat spitalului sa nu dea informatii despre starea de sanatate a acesteia. Aceleasi surse au precizat ca Oana Zavoranu este in prezent in stare stabila, fiind in continuare la Terapie Intensiva.

De cateva zile, Oana nu se simtea bine, acuzand dureri de cap. Aseara, medicii de pe ambulanta au incercat sa ii acorde primul ajutor in locuinta ei, dar pentru ca nu au reusit sa o stabilizeze au transportat-o la spital pe targa si intubata.

La scurt timp dupa ce a ajuns la spital, a venit in fuga si Razvan, iubitul ei.

Un reporter "Happy Hour" a vorbit cu Razvan, prietenul Oanei, care sustine ca aceasta a iesit din coma si ca se simte bine. El a declarat ca din mometul in care a ajuns la spital nu a mai plecat de la usa salonului iubitei sale.

Si mama Oanei trebuia sa ajunga la spital, dar pe drum i s-a facut rau si s-a intors acasa. Dupa ce si-a revenit, in jur de 3 dimineata, a venit in graba la fata ei.

Nu este exlusa nici ipoteza unei tentative de suicid. Reporterii "Happy Hour" au vorbit cu menajera Oanei care le-a confirmat ca aceasta a vrut sa se sinucida. Daca se confirma, Oana Zavoranu va avea, cel mai probabil, nevoie si de consiliere psihologica.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni