• PRO TV
  • Teo Trandafir divorteaza de sotul ei, Constantin Iosef, dupa sase luni de casnicie. Prima declaratie a vedetei

Teo Trandafir divorteaza de sotul ei, Constantin Iosef, dupa sase luni de casnicie. Prima declaratie a vedetei

Teo Trandafir divorteaza de sotul ei, Constantin Iosef, dupa sase luni de casnicie. Prima declaratie a vedetei

Vestea a fost confirmata astazi pentru Cancan.ro, de catre sotul vedetei de televiziune.

Aproape doi ani. Atat a durat povestea de iubire dintre Teo Trandafir si Constantin Iosef, o idila care a inceput pe Facebook si a fost incununata in vara acestui an cu o nunta ca in povesti, petrecuta pe platourile de filmare de la Buftea.

Astazi, toate acestea sunt doar amintiri, iar Teo Trandafir si Constantin Iosef s-au separat si pregatesc divortul. Constantin Iosef a confirmat informatia conform careia ar fi parasit caminul conjugal, recunoascand ca, de cateva zile s-a mutat in apartamentul sau din zona Lacului Tei.

"Da, ne-am despartit din 8 decembrie. Daca asta s-a vazut, acesta este adevarul. Ce sa ascund, viata? Nu sunt genul. Nu cred ca mai exista sanse de impacare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de intoarcere. Inca nu stiu ce o sa fac. Momentan, raman aici. Voi face sarbatorile aici, cu parintii mei si cu surorile mele. Apoi, nu stiu daca voi ramane in Romania sau voi pleca in Franta", a declarat Constantin Iosef pentru Cancan.ro.

"Nicio clipa sau o secunda nu a fost vorba despre o certa intre noi. Sau de discutii in contadictoriu sau altceva. Iubirea este ceva pentru care eu stiu sa lupt, dar de acesta data o sa las lucrurile sa se intample. Ar fi culmea sa trec peste decizia unui om in care eu am incredere totala, pe care il admir si la care tin. Asa ca o sa ii respect decizia. Nu o sa ne auziti niciodata vorbind urat unul despre altul, iar daca publicul isi respecta familia, propria familie, ii rog ne respecte si pe noi. Este si o vorba: Orice casa are o cruce si o stie al de-o duce. Nu exista un motiv al despartirii. Ne-au prins bagajele din urma. El este un tata extraordinar, cum nu se mai fabrica in ziua de astazi. Dorul si distanta fata de baietii lui au sapat in el, l-au macinat. Asa ca el acum da o dragoste pe doua. Pe cele pentru copiii lui care traiesc in Franta, iar asta ma alina suficient ca sa pot trece peste despartire" a declarat la randul ei Teo Trandafir.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni