• PRO TV
  • Familia Calinescu se muta la spital. Azi, "Tanti Florica" vine mai devreme la ProTV, de la 20:30

Familia Calinescu se muta la spital. Azi, "Tanti Florica" vine mai devreme la ProTV, de la 20:30

Familia Calinescu se muta la spital. Azi, "Tanti Florica" vine mai devreme la ProTV, de la 20:30

Familia Calinescu si apropiatii se muta... intr-un salon de spital! Totul se intampla in noul episod al sitcomului, difuzat de ProTV azi, de la 20:30 la ProTV si in avans pe Voyo.ro. Scandalurile cuprind familia mai abitir ca oricand.

Beti se cearta cu Vasile, Viorel nu se mai intelege de nicio culoare cu Hari, iar Florica nu reuseste sa gaseasca puncte comune cu Antonia, cuscra ei. Intr-un moment de slabiciune, Antonia lasa deoparte ifosele caracteristice si bea o bere cot la cot cu Florica si Victorita. 

Greu s-a dovedit a fi de spart gheata, ca Antonia ajunge sa se chercheleasca de-a binelea. Simtind ca prinde puteri, Antonia se ia la intrecere cu oricine ii iese in cale, dorind sa demonstreze ca este cea mai tare la skandenberg. In cele din urma, femeia isi gaseste nasul intr-o bariera de cale ferata.

Ea nu este insa singura care ajunge la spital. Mariei i se face rau si toata lumea crede ca este pe cale sa nasca, Tutu se panicheaza si lesina, Giani se pierde cu firea, iar Florica nu-si poate lasa familia la greu.

Episodul este in avans, de la ora 10:00, pe Voyo.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni