• PRO TV
  • Ramona Lazuran, ravasita si plansa, a intrat intr-un hotel cu fetita de mana. Ea a povestit ce s-a intamplat, in direct, la "Happy Hour"

Ramona Lazuran, ravasita si plansa, a intrat intr-un hotel cu fetita de mana. Ea a povestit ce s-a intamplat, in direct, la "Happy Hour"

Ramona Lazuran, ravasita si plansa, a intrat intr-un hotel cu fetita de mana. Ea a povestit ce s-a intamplat, in direct, la "Happy Hour"

Emisiunea este si pe voyo.ro.

Surprinsa de paparazzi in masina alaturi de fiica ei si in timp ce se indrepta plangand pe strada spre un hotel, Ramona Lazuran a tinut sa clarifice lucrurile si sa vorbeasca despre relatiile din familia sa.

"Singura coincidenta intre zvonuri si ce s-a scris in presa este ca am fost la acel hotel in acea seara. Nu m-am certat cu sotul meu atat de grav incat sa ma mut de acasa.  Era o zi mai agitata pentru mine, niste probleme familiale, insa nu am mers la acel hotel pentru a ma caza acolo", a declarat Ramona Lazuran.

Intrebata daca este adevarat zvonul ca parintii sotului ei i-au cerut Ramonei sa faca un test de paternitate, aceasta a declarat: "Niciodata nu s-a pus problema din partea parintilor lui de a-l ruga sa faca un test de paternitate si exista declaratii de la acea vreme in care dansii au infirmat acest lucru", a mai spus ea.

Legat de acea seara in care a fost surprinsa plangand, indreptandu-se spre hotel, Ramona a declarat: "Am primit un telefon de la un prieten care ma ruga sa ii rezerv o camera la hotel. Nu am cu cine sa imi las copilul, desi locuiesc cu membri din familie in casa. Impedimentul casatoriei noastre a fost Maia, eu am ramas insarcinata la 2 luni dupa ce ne-am cunoscut".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni