• PRO TV
  • Bianca Dragusanu si-a prezentat noua colectie de rochii. Iata cum arata si cat costa

Bianca Dragusanu si-a prezentat noua colectie de rochii. Iata cum arata si cat costa

Bianca Dragusanu si-a prezentat noua colectie de rochii. Iata cum arata si cat costa

La Cancan TV, Bianca a adus noua ei colectie de rochii, care au preturi cuprinse intre 300 si 1000 de lei.

"Am multe rochite sclipicioase, care merg mai mult purtate seara. Hainele mele se pot purta la evenimente, la un cocktail. O rochie costa cel mult 1000 de lei, in rest, o rochie scurta este undeva in jurul sumei de 300-400 de lei. Chiar aseara, fiica lui Adi Minune a purtat o rochie din colectia mea si sunt foarte mandra de acest lucru", a spus Bianca Dragusanu.

Cum sa arati fabulos cand esti mamica. 9 rochii chic pentru mamici moderne

"Pana la urma, insa, o femeie trebuie sa poarte atitudine", a continuat ea la Cancan TV, emisiune difuzata la acasa TV de luni pana joi, de la 22.00.

Roscata e intr-o forma fizica de invidiat, dar planuri sa pozeze in revistele pentru adulti nu prea mai are: "Poate pe la 50 de ani o sa mai pozez goala. Am facut deja doua pictoriale sexy, dar cred ca o femeie poate sa fie frumoasa la orice varsta", a explicat Bianca.

Fosta concurenta de la "Dansez pentru tine" se pregateste de sarbatorile de iarna, dar, dupa un an plin de evenimente, ar vrea sa se relaxeze. "Sincer, cred ca pana la urma de Revelion o sa port blugi si cizme si o sa petrec undeva, in aer liber. Poate ca nu o sa mai merg la Iasi de sarbatori. Poate o sa ma duc la ai mei, pentru ca nu am mai fost de 4 ani acasa. Poate nu o sa fac sarbatorile cu Adi, nu se stie", a mai spus ea.

Vezi in galeria foto si rochii din colectii mai vechi lansate de Bianca Dragusanu. Cum ti se par?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni