• PRO TV
  • Transformarea unei tinere din Romania, care a slabit 25 de kg intr-un an. Cum arata inainte

Transformarea unei tinere din Romania, care a slabit 25 de kg intr-un an. Cum arata inainte

Transformarea unei tinere din Romania, care a slabit 25 de kg intr-un an. Cum arata inainte

"Stiu ce inseamna sa te uiti in oglinda si sa urasti ceea ce vezi. Stiu ce inseamna sa vrei ca oamenii sa te aprecieze pentru ceea ce esti, nu pentru cum arati", incepe dezvaluirea emotionanta a Mihaelei, o tanara de 17 ani din Bucuresti careia kilogramele in plus i-au dat batai de cap de cand se stie.

Amicii, prietenii si, in anumite momente chiar si familia, i-au reprosat ca este grasa si i-au zdruncinat increderea in sine. Mai puternica decat ar fi crezut multi, adolescenta nu s-a lasat insa infranta de cuvintele urate pe care le auzea si nici de criticile celor din jur.

Ea a decis, in schimb, sa inteleaga mesajul pe care i-l transmiteau - unii din rautate, altii din bunavointa - si sa schimbe ceva la aspectul ei fizic.

"Intr-o zi m-am uitat in oglinda si m-am vazut prin ochii lor. Indiferent de cat de mult imi doream sa nu cred ce imi spun toti, am inceput sa o vad. Sa vad cu ochii mei in ce hal am ajuns", povesteste Mihaela intr-un filmulet pe care l-a incarcat pe YouTube pentru a le servi drept exemplu si altor fete care se confrunta cu aceeasi problema.

Marturia ei emotionanta continua cu redarea tuturor noptilor in care a plans si a avut depresii acute. Dupa suferinta insa, a venit si momentul in care si-a dat seama ca trebuie sa spuna "Stop" si sa isi schimbe pentru totdeauna viata.

"Pana si mama imi reprosa ca nu am pic de rusine fata de mine, ca nu stiu sa ma iubesc. Si dupa atata timp, am facut ce a fost mai bine pentru mine, am renuntat la tot ce nu era necesar si, din blugii astia, am ajuns in blugii astia", povesteste ea, aratandu-le celor care o privesc, rezultatul celui dintai hop depasit.

Prima batalie castigata din lungul razboi pe care l-a declarat kilogramelor in plus a fost doar inceputul. Cand a ajuns la 70 de kilograme, oamenii ii jigneau inca aspectul fizic, nestiind ca, prin remarcile lor, nu faceau decat sa o ambitioneze si mai tare.

Lupta a continuat, iar la 65 de kilograme, pentru Mihaela nu a mai contat parerea celor din jur, ci faptul ca nu se simtea ea inca bine in pielea ei. Asta a determinat-o sa mearga mai departe. In cele din urma, dupa un an si doua luni de dieta, a ajuns la 58 de kilograme si la rezultatul pe care si l-a dorit atat de mult.

Daca va intrebati cum a reusit, ei bine victoria a obtinut-o printr-un regim disociat care i-a pus ambitia la incercare, asa cum recunoaste chiar ea:

"In prima faza am mancat acelasi lucru in fiecare zi, adica un soi de regim disociat cu peste cu orez si pui cu orez. Fara dulciuri si fara sucuri sau paine. Asa am slabit primele 15 kilograme. Apoi, totul a venit de la sine pentru ca imi obisnuisem deja stomacul cu mai putin", a povestit Mihaela exclusiv pentru Perfecte.ro.

Curioase sa intelegem mai bine ce a simtit in perioada respectiva, am intrebat-o daca dincolo de dezvaluirile emotionante din materialul video si mesajul transmis acolo, mai e ceva ce si-ar dori sa spuna despre aceasta etapa importanta din viata ei: "Am vrut sa scot in evidenta lupta atator fete cu greutatea in filmuletul meu", a spus Mihaela, adaugand ca nu ar fi reusit niciodata fara o persoana draga, care i-a fost mereu aproape si a transformat-o din toate punctele de vedere.

"Chiar si la 83 de kilograme am am avut un om deosebit langa mine, care mi-a fost suflet pereche timp de doi ani. Lui ii multumesc pentru ce sunt ca om, fiindca m-a iubit neconditionat si m-a vazut cea mai frumoasa fata din lume", a spus ea.

Cat despre indemnul ei fata de toate fetele care cred ca nu vor reusi niciodata sa isi schimbe viata si corpul, aducandu-l intr-o forma perfecta si sanatoasa, ea spune ca "videoul acesta este pentru toti oamenii care se lupta cu kilogramele in plus. Le-as spune sa nu isi piarda niciodata increderea in ei, indiferent de ce spun ceilalti. Asa cum am spus si in filmulet, eu le multumesc tuturor celor care nu au crezut in mine. Am crezut eu si pentru ei!".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni