• PRO TV
  • Playboy schimba corsetul de iepuras pentru primul club in India. Cum arata controversatele costume: FOTO

Playboy schimba corsetul de iepuras pentru primul club in India. Cum arata controversatele costume: FOTO

Playboy schimba corsetul de iepuras pentru primul club in India. Cum arata controversatele costume: FOTO

Subiectul care a ridicat multe semne de intrebare in randul fanilor Playboy odata cu anuntul deschiderii unui club in India si-a gasit rezolvarea: costumele iepurasilor Playboy din Goa au fost dezvaluite miercuri la o conferinta de presa in Mumbai.

 

Faimosul corset specific vestimentatiei iepurasilor a fost ajustat intr-un fel care sa aminteasca de traditionalul sari indian, fiind completat cu o fusta transparenta, lunga pana in pamant. Celelalte accesorii tipice, in schimb, urechile, papionul si codita de iepuras, au fost lasate neschimbate.

Totusi, in pofida designului cultural adaptat, voci oficiale exprima temeri in privinta consecintelor pe care le-ar putea avea deschiderea clubului Playboy, invocand riscul aparitiei unui comportament depravat si vulgar, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

"Nu vom oferi distractie cuiva care se afla aici ca sa raspandeasca obscenitatea si nuditatea", a spus ministrul turismului, Dilip Parulekar, potrivit ziarului Times of India.

Presedintele clubului Playboy India a explicat ratiunea din spatele costumelor inca sumare intr-o tara in care valoarea modestiei este extrem de apreciata.

"Vestimentatiile revelatoare sunt privite dezaprobator in aceasta tara. Daca va uitati la filme de la Bollywood, veti vedea femeile imbracate mult mai sexy si in haine mult mai sumare", a spus acesta pentru Telegraph.

Modificarea adusa costumului de iepuras, conceputa de Mohini Tadikonda, un indian stabilit in Statele Unite, este o premiera pentru Playboy.

Playboy, care are originea in revistele fondate de Hugh Hefner in 1953, a incheiat o intelegere cu PB Lifestyle India in noiembrie pentru a deschide cel putin 120 de reprezentante in urmatorii 10 ani, fiind vorba de cluburi, baruri si cafenele. Primul club va fi infiintat pe plaja Candolim din Goa pana in luna martie, urmat de altul in Hyderabad.

"Avem de gand sa facem opt cluburi in urmatorii patru ani si 49 de baruri in sapte ani", a spus presedintele executiv al PB Lifestyle, Sanjay Gupta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni