• PRO TV
  • Mila Kunis, desemnata cea mai sexy femeie in viata in 2012, nu se uita niciodata la pozele ei. De ce este stanjenita

Mila Kunis, desemnata cea mai sexy femeie in viata in 2012, nu se uita niciodata la pozele ei. De ce este stanjenita

Mila Kunis, desemnata cea mai sexy femeie in viata in 2012, nu se uita niciodata la pozele ei. De ce este stanjenita

Mila Kunis a fost declarata cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire in urma cu 2 luni. Insa actrita a fost surprinsa de papparazzi fara machiaj in urma cu cateva zile, iar pozele au facut inconjurul internetului, fanii fiind dezamagiti de cum arata in realitate starul.

Mila Kunis recunoaste ca evita sa citeasca ce se scrie despre ea, nu foloseste nici un fel de retea de socializare si nu se uita niciodata la pozele ei. "Nu folosesc Facebook sau Twitter. Insa folosesc internetul, sunt online constant, asa ma pun la curent cu stirile si imi obtin informatiile".

Actrita a comentat si acele poze deloc flatante, in care apare complet nemachiata, alaturi de iubitul ei, Ashton Kutcher: "Pur si simplu le evit. Daca vad o poza a mea, trec mai departe, nici nu ma uit. Nu am nevoie sa ma simt prost. Lucrurile bune nu vand, asa ca presa va fi mereu plina de lucruri rele despre mine.  Faptul ca o persoana scrie in online depsre tine ca esti grasa sau urata, nu inseamna ca e adevarat. Asta se intampla si invers, in cazul in care te complimenteaza".

Mila Kunis si-a inceput cariera de mica, insa a ramas cunoscuta cu rolurile din show-urile "That 70s Show" sau "Family Guy". In 2012 a spart topurile de box-office cu o comedie fara perdea, "Ted", regizata de Seth McFarlane, in care protagonist este un ursulet guraliv si destrabalat.

In 2013, Mila Kunis va aparea in rol de vrajitoare in productia celor de la Disney "Oz, the Great and Powerful" - povestea unui tanar iluzionist fortat sa calatoreasca cu un circ intr-un balon, cu care ajunge, in urma unei tornade, pe taramul lui Oz - condus de doua vrajitoare malefice. Filmul ii mai are in distributie pe Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams si este regizat de Sam Raimi.

Mila Kunis sustine ca filmul care i-a schimbat viata este originalul "Vrajitorul din Oz" din 1939. "Filmul care mi-a schimbat viata a fost cu siguranta Vrajitorul din Oz. Este magic, superb si plin de caldura, ca si cartea."

Pentru "Oz, the Great and Powerful", actrita marturiseste ca nu prea s-a intalnit cu colegele ei la fel de celebre, actritele Rachel Weisz sau Michelle Williams. "Intai a filmat Rachel, apoi Michelle, iar scenele mele au fost spre final. La filmarile din Detroit am fost cam singura" a mai spus vedeta pentru The Sun.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni