• PRO TV
  • Ce spun psihologii despre mesajele postate de Andreea Marin pe Facebook, dupa ce si-a anuntat divortul

Ce spun psihologii despre mesajele postate de Andreea Marin pe Facebook, dupa ce si-a anuntat divortul

Ce spun psihologii despre mesajele postate de Andreea Marin pe Facebook, dupa ce si-a anuntat divortul

Dupa ce si-au anuntat despartirea, Andreea Marin si Stefan Banica s-au retras in tacere, lasand loc speculatiilor.

Andreea Marin a revenit, insa, in atentia publica printr-un mesaj impresionant postat pe pagina sa de Facebook.

Mii de oameni au reactionat la cuvintele ei, care incearca sa explice si sa justifice decizia din viata personala. Psihologii spun ca este evidenta emotia din sufletul divei si ca este de apreciat sinceritatea cu care aceasta isi pune sufletul pe tava in fata admiratorilor sai.

"Prieteni dragi, am rupt orice legatura cu lumea virtuala si cu sursele de informare pentru cateva zile, pentru ca mintea mea avea nevoie de liniste, sufletul meu de regasire, copila mea de mine, toata, numai a ei. Sper sa-mi intelegeti nevoia de echilibru si in acelasi timp va multumesc pentru ca ati venit in numar neasteptat, coplesitor de mare alaturi de mine cu vorbe bune, cu respect si intelegerea faptului ca suntem, inainte de orice, oameni. Cu sentimente, cu limite, cu bucurii si tristeti, ca oricare dintre voi, de altfel", a scris Andreea Marin.

"Din punct de vedere emotional sunt multe trairi in interiorul dumneaei, la Poli opusi, ne spune despre normalitate, cand esti sus, jos, in cumpana, iar vorbele bune pe care le-a auzit i-au umplut sufletul de bucurie. Este mesajul "zanei", care a venit sa multumeasca, a unui om real, care ne-a spus o data pentru totdeauna ca nu este o femeie falsa, ca traieste, ca are la fel de multe probleme ca noi toti", spune psihologul Mirela Zivari.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni