• PRO TV
  • Robert Pattinson s-a despartit din nou de Kristen Stewart

Robert Pattinson s-a despartit din nou de Kristen Stewart

Robert Pattinson s-a despartit din nou de Kristen Stewart

Actorul britanic Robert Pattinson s-a despartit pentru a doua oara de iubita lui atat din franciza "Twilight", cat si din viata reala, Kristen Stewart, dupa aventura pe care aceasta a avut-o in vara anului trecut cu un regizor de la Hollywood.

Starul britanic in varsta de 26 de ani a decis sa o ierte pe Kristen Stewart si sa se impace cu ea, dupa ce actrita in varsta de 22 de ani a avut, in vara anului trecut, o aventura cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman", in care aceasta a jucat rolul principal. Se pare insa ca Pattinson a decis sa puna capat, la sfarsitul saptamanii trecute, relatiei sale de patru ani cu Stewart, dupa cateva saptamani dificile petrecute impreuna, informeaza contactmusic.com.

O sursa a declarat pentru tabloidul The Sun: "Ea a luat avionul spre Los Angeles si se presupunea ca va fi partenera lui Robert la Globurile de Aur 2013 (13 ianuarie, n.r.), insa el i-a spus ca vrea sa mearga singur. O iubeste, dar ar prefera sa revina la acele timpuri cand erau doar buni prieteni, pentru a putea sa aiba din nou incredere in ea si sa se concentreze asupra carierei sale de dupa incheierea francizei «Twilight»".

"Kristen e suparata, dar a inteles situatia. Ea nu ar fi trebuit sa il preseze si sa il convinga ca trebuie sa se impace, dupa infidelitatea pe care a comis-o. Spera ca el se va intoarce la ea si ca timpul va vindeca toate ranile. A fost supus unei mari presiuni din partea prietenilor care ii cereau sa o paraseasca. Prietenii lui i-au spus ca trebuie sa se concentreze asupra carierei si ca ea ii spulbera sansele pe care le avea", a adaugat aceeasi sursa.

Aceeasi sursa a spus ca actrita americana intentioneaza sa se mute la New York, in timp ce Robert Pattinson va continua sa locuiasca la Los Angeles.

Vestea despre despartirea cuplului a aparut la doar cateva zile dupa ce Pattinson si Stewart au fost vazuti impreuna la o petrecere organizata dupa gala de decernare a Globurilor de Aur.

Actorul britanic a parasit in vara anului trecut vila din Hollywood in care locuia cu iubita sa, dupa publicarea in presa americana a unor fotografii in care aceasta aparea in ipostaze intime alaturi de regizorul de film Rupert Sanders, in varsta de 41 de ani.

In luna iulie, Kristen Stewart a anuntat public ca a avut o aventura cu Rupert Sanders.

Ulterior, atat actrita, cat si Rupert Sanders au dat publicitatii comunicate de presa in care si-au prezentat scuze publice.

La cateva luni dupa aceea, Robert Pattinson a fost de acord sa continue relatia cu Kristen Stewart, declarand ca a iertat-o pe iubita lui pentru aceasta "greseala prosteasca".

Cei doi actori s-au mutat din nou impreuna si au locuit intr-un apartament de lux din Los Angeles.

Actorii Robert Pattinson si Kristen Stewart au devenit celebri pe plan international gratie personajelor Edward Cullen si Bella Swan pe care le-au interpretat in filmele francizei "Amurg/ Twilight".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni