• PRO TV
  • Nicoleta Luciu are o super trupa de dansatori. Uite cine danseaza pentru ea

Nicoleta Luciu are o super trupa de dansatori. Uite cine danseaza pentru ea

Nicoleta Luciu are o super trupa de dansatori. Uite cine danseaza pentru ea

Nicoleta Luciu s-a pregatit din greu pentru relansarea sa pe piata muzicala. Focoasa bruneta a lansat o noua piesa, "Mexicano", un videoclip in care este mai mult decat provocatoare si este insotita mereu de o trupa de dansatori foarte buni.

Printre cei care o vor insoti pe Nicoleta Luciu la orice concert din tara se numara si fostul ei partener de la "Dansez pentru tine", Attila Hainer, pe care Nicoleta Luciu il sustine chiar si dupa terminarea concursului.

George Boghian, castigatorul competitiei si al premiului de 60.000 de euro face si el parte din trupa de dansatori a Nicoletei Luciu. Roxana Ionescu a fost si ea foarte hotarata sa il ajute, la scurt timp dupa terminarea competitiei George venind sa locuiasca alaturi de ea.

Nicoleta Luciu a cooptat-o in trupa sa si pe fosta partenera a lui Serban Copot (Hiena), Valentina Hainarosie. Vezi in VIDEO cum au dansat fostii concurenti si cat de sexy a fost Nicoleta Luciu aseara, la "Happy Hour" unde artista si-a lansat noul videoclip al piesei "Mexicano".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni