• PRO TV
  • Inna, topless la piscina: 3 fotografii hot. Vezi aici noul ei videoclip "More Than Friends"

Inna, topless la piscina: 3 fotografii hot. Vezi aici noul ei videoclip "More Than Friends"

Inna, topless la piscina: 3 fotografii hot. Vezi aici noul ei videoclip "More Than Friends"

Inna si-a lansat astazi piesa "More Than Friends" la ProFM si MTV.

Videoclipul a fost filmat in Los Angeles, in regia lui Edward Aninaru. Piesa va fi lansata si in varianta unui featuring cu Daddy Yankee, artist nominalizat la Premiile Grammy, cunoscut pentru piesa 'Gasolina' si colaborarile sale cu artisti precum Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Fergie, Nicole Scherzinger, Will.I.Am sau Akon.



Albumul 'Party Never Ends' este cel de-al treilea din cariera Innei si va fi lansat pe 1 martie. Piesele au fost inregistrate in Londra, Mexic, Bucuresti, Copenhaga si Los Angeles, la acest album lucrand producatori mari, (unii chiar nominalizati ai Premiilor Grammy) precum Play&Win, Steve Mac, Frank E, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology sau compozitori precum Ina Wroldsen, Wayne Hector si Ameerah.

Inna a lansat de curand piesa care poarta numele albumului, cu un videoclip filmat in cadrul Rock the Roof Istanbul. Pana in acest moment, sesiunile Rock the Roof filmate de Inna in Paris, Londra, Mexic, Bucuresti si Istanbul au acumulat 10 milioane de vizualizari.

Cantareata reuseste sa ramana in atentia fanilor si cu lucruri care nu au nimic de-a face cu muzica. De pilda, cantareata a realizat un pictorial fierbinte in L.A.,pe marginea piscinei, in care a renuntat la sutien. Inna a postat fotografiile topless pe Instagram, acolo unde a tot bucurat privirile fanilor cu imagini care mai de care mai provocatoare.





Acestea nu sunt singurele imagini cu ajutorul carora Inna starneste imaginatia admiratorilor ei. De pilda, ea a publicat recent, pe aceeasi retea de socializare, o fotografie in care isi arata posteriorul bine lucrat. Iar laudele nu au intarziat sa apara:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni