• PRO TV
  • A fost realizat topul celor mai sexy vedete in viata. Cine a devenit cea mai dorita femeie si a detronat-o pe Mila Kunis

A fost realizat topul celor mai sexy vedete in viata. Cine a devenit cea mai dorita femeie si a detronat-o pe Mila Kunis

A fost realizat topul celor mai sexy vedete in viata. Cine a devenit cea mai dorita femeie si a detronat-o pe Mila Kunis

Un sondaj realizat de revista Total Film si citat de Daily Mail il pozitioneaza pe britanicul Hiddleston, in vârsta de 31 de ani, in fruntea celor mai sexy actori in viata, intr-un top care, in 2012, l-a desemnat câstigator pe starul din seria cu mare succes la public "Amurg", Robert Pattinson.

Britanicul Tom Hiddelston l-a devansat pe starul seriei "Amurg", Robert Pattinson, in topul celor mai sexy actori in viata, iar actrita Jennifer Lawrence, din "Jocurile foamei" si "Silver Linings Playbook", pentru care a primit un Glob de Aur, este desemnata cea mai sexy actrita in viata.

La sondajul anual realizat de revista Total Film au raspuns peste 25.000 de persoane. Astfel, Pattinson, care anul trecut a fost desemnat câstigator, a cazut pe pozitia secunda, in timp ce partenera sa din saga "Amurg", Kristen Stewart, cu care acesta a fost implicat intr-o relatie, a fost plasata a treia in topul celor mai sexy actrite in viata.

O alegere intersanta a celor care au raspuns sondajului a fost actorul Alan Rickman - cunoscut pentru rolul Severus Snape din seria "Harry Potter" - care a fost plasat pe pozitia a saptea in top, devansându-i pe Brad Pitt si George Clooney, care, de-a lungul timpului, au detinut prima pozitie in topuri ale ale celor mai sexy actori si care acum se afla mai jos de locul 10.

Astfel, potrivit Total Film, Top 10 al celor mai sexy actori in viata se prezinta astfel: Tom Hiddleston (1), Robert Pattinson (2), Ryan Gosling (3), Benedict Cumberbatch (4), Richard Armitage (5), Tom Hardy (6), Alan Rickman (7), Michael Fassbender (8), Robert Downey Jr (9) si Chris Hemsworth (10).

De cealalta parte, Top 10 al celor mai sexy actrite in viata, conform alegerii cititorilor Total Film este: Jennifer Lawrence (1), Scarlett Johansson (2), Kristen Stewart (3), Emma Stone (4), Mila Kunis (5), Emma Watson (6), Anne Hathaway (7), Zooey Deschanel (8), Natalie Portman (9) si Charlize Theron (10).

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni