• PRO TV
  • Gaina LouLou, intalnire de gradul zero cu curcanul Coco Chanel. Iulia Albu despre companionul lui Catalin Maruta: "Un plagiator sinistru"

Gaina LouLou, intalnire de gradul zero cu curcanul Coco Chanel. Iulia Albu despre companionul lui Catalin Maruta: "Un plagiator sinistru"

Gaina LouLou, intalnire de gradul zero cu curcanul Coco Chanel. Iulia Albu despre companionul lui Catalin Maruta: "Un plagiator sinistru"

"Happy Hour" este integral pe Voyo.ro.

Sotia lui Mihai Albu a simtit nevoia unui suflet cald, care sa-i tina companie, asa ca si-a cumparat o gaina, pe care a dat peste 100 de euro si inca pe-atat pentru accesorii. N-a ales vreo ametita de la coada vacii, ci a pus ochii pe o zburatoare stilata, cu pedigree si nume de contesa frantuzoaica: Chateau LouLou de la Fraise.

Inaripata se plimba, acum, nestingherita prin casa Albu si o insoteste pe Iulia peste tot. Au mers impreuna la restaurant si chiar la cursuri, la facultate. Mai mult, Iulia si-a accesorizat gaina cu pene de cocos Phoenix.

Catalin Maruta a preluat imediat noua moda. A venit la "Happy Hour" cu un "animal de companie" asemanator cu cel al Iuliei Albu: curcanul Coco Chanel.

Rand pe rand, prin platoul "Happy Hour" s-au perindat cele mai motate pasari mondene: "Fuego", inaripata matinalilor de la ProFM, ratele lui Alex Velea si Liviu Guta sau paunii "de fite" ai lui Alexandru Ciucu.









Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni