• PRO TV
  • Beyonce, facuta de ras dupa playback-ul de la ceremonia de investire a lui Obama. Clipul care o va infuria pe cantareata:

Beyonce, facuta de ras dupa playback-ul de la ceremonia de investire a lui Obama. Clipul care o va infuria pe cantareata:

Beyonce, facuta de ras dupa playback-ul de la ceremonia de investire a lui Obama. Clipul care o va infuria pe cantareata:

Una din cele mai sexy si mai apreciate femei din lume plateste cu varf si indesat pentru gafa comisa la ceremonia de investire a lui Obama, unde americanii se asteptau sa cante LIVE, dar ea a preferat sa faca playback.

Beyonce "nu a cantat live" imnul american la ceremonia de investire a lui Barack Obama in functia de presedinte al SUA, care a avut loc luni, la Washington, in fata a sute de mii de persoane, a declarat un oficial al evenimentului.

Iar acum pe internet a aparut un videoclip in care niste artisti parodiaza prestatia lui Beyonce, dupa ce i-au citit pe buze si au ajuns la concluzia ca i se potrivesc foarte bine si alte versuri, in locul celor ale imnului. Asa ajunge Beyonce sa cante despre "your old black dog can't touch my behind" ("cainele tau batran si negru nu imi poate atinge posteriorul"), spre amuzamentul tuturor.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni