• PRO TV
  • "Au plans unul in bratele celuilalt". Declaratia emotionanta a Andreei Marin, prima de dupa despartirea de Stefan Banica

"Au plans unul in bratele celuilalt". Declaratia emotionanta a Andreei Marin, prima de dupa despartirea de Stefan Banica

"Au plans unul in bratele celuilalt". Declaratia emotionanta a Andreei Marin, prima de dupa despartirea de Stefan Banica

Andreea Marin a povestit cum a reactionat Violeta, fetita ei si a lui Stefan Banica, atunci cand a aflat vestea ca parintii ei divorteaza.

Dupa ce a aflat vestea ca "mamica" si "taticul" ei se vor desparti, micuta s-a refugiat in bratele fratelui ei mai mare, Radu Stefan, povesteste Andreea Marin.

"Fratiorul o astepta acasa si au sfarsit plangand unul in bratele celuilalt, imagine care pentru noi, ca parinti, nu a fost deloc comoda", a declarat vedeta.

Andreea Marin a vorbit in exclusivitate cu prietena sa, jurnalista Roxana Iliescu, dar a tinut sa precizeze transant ca viata ei privata nu este un subiect de "negociat".

"Eu aleg cand, unde si ce raspund, nu mai e nimic de negociat. Daca spun nu, e nu si e dreptul meu (...) Stiti ce s-a intamplat acolo? Sa auzi in jurul tau numai tipete, pumni in masina... Unde ne aflam? La razboi? E o executie in piata publica? ", a afirmat ea.

"In toate aceste zile, eu am fost mama", a mai spus Andreea, legat de perioada petrecuta in Dubai, cand a fost preocupata in primul rand de impactul pe care acest divort il are si il va avea asupra copilului ei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni