• PRO TV
  • Diana Dumitrescu a facut dezvaluiri despre noua telenovela in care va juca la AcasaTV

Diana Dumitrescu a facut dezvaluiri despre noua telenovela in care va juca la AcasaTV

Diana Dumitrescu a facut dezvaluiri despre noua telenovela in care va juca la AcasaTV

Diana Dumitrescu si Cabral au vorbit astazi la “Happy Hour” despre ziua speciala de 2 februarie in care ACASA implineste 15 ani, despre desfasurarea campaniei sociale “Pune pret pe viata” si despre noutatile pe care 2013 le aduce ACASA!

Diana Dumitrescua dezvaluit la “Happy Hour” detalii despre subiectul inspirat din realitate al noii telenovele marca MediaPro Pictures, productie in care joaca rolul principal si povesteste pe Happylica lui Catalin Maruta de ce “Nicaieri nu-i ca acasa”!

La finalul campaniei sociale “Pune pret pe viata”, Cabral a facut bilantul acesteia in direct, la “Happy Hour”!  Pana in prezent s-au strans 49.740 semnaturi care sustin acordarea si decontarea tratamentului bolnavilor de hemofilie de catre statul roman. Toti cei care doresc sa se alature campaniei “Pune pret pe viata” mai au timp sa semneze petitia pe http://punepretpeviata.acasatv.ro/ pana in seara zilei de 31 ianuarie.

Cei care vor sa ajute la refacerea Centrului medical de tratament si recuperare de la Buzias, singurul centru in care bolnavii de hemofilie beneficiaza de recuperare si tratament, distrus in urma unui incendiu  izbucnit  in mai 2012, pot dona 2 euro (valoare care nu contine tva) la numarul scurt 8865 intr-o campanie realizata cu sprijinul Cosmote, Orange si Vodafone.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni