• PRO TV
  • Andreea Marin nu si-a putut ascunde lacrimile. Ce a facut-o sa cedeze in fata jurnalistilor

Andreea Marin nu si-a putut ascunde lacrimile. Ce a facut-o sa cedeze in fata jurnalistilor

Andreea Marin nu si-a putut ascunde lacrimile. Ce a facut-o sa cedeze in fata jurnalistilor

Andreea Marin a fost gazda a unui eveniment pentru ajutorarea copiilor infectati cu HIV si nu si-a putut ascunde lacrimile atunci cand s-a dezbatut situatia micutilor.

"Sunt destul de sensibila cand e vorba de aceasta cauza, pentru ca, din pacate, am avut ocazia sa intalnesc copii bolnavi de SIDA care nu au nicio vina. De multe ori au fost imbolnaviti in spitale, s-a intamplat sa aiba probleme si pentru ca parintii lor au avut probleme si nu au fost constienti de ceea ce trebuie facut. Nu e tocmai o experienta usor de traversat, unii sunt insa doar purtatori si pot trai o viata intreaga. Pot avea drepturi ca si noi toti la servicii medicale corecte", le-a spus Andreea Marin jurnalistilor prezenti la eveniment.


Bineinteles, acestia din urma nu au ratat ocazia de a o intreba daca activitatile in care se implica o ajuta sa treaca mai usor peste despartirea de Stefan Banica, dupa 7 ani de mariaj: "Eu sunt un om puternic si fac foarte clar legatura atunci cand e necesar, dar si diferenta atunci cand este necesar intre viata personala si viata profesionala. Nu are o influenta viata personala in viata mea profesionala. (...) Nu-mi permit luxul de a nu fi pozitiva".



Andreea Marin a acceptat sa vorbeasca si despre impactul divortului asupra ei: "Nu m-a schimbat, am inteles cu maturitate ca e o alta etapa din viata".

In legatura cu unele afirmatii din presa ca ar fi slabit dupa divort, vedeta a spus: "Nu am slabit foarte mult, voua vi se pare. Omul mai are fluctuatii, un kilogram in plus, un kilogram in minus. Nu ar trebui ca aceste aparente sa conteze atat de mult pentru ca realmente cred ca si voi sunteti oameni."

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni