• PRO TV
  • Nu poate intra intr-o cabina de dus si nici nu se poate incalta singura. Mariana, cea mai grasa femeie din tara, isi spune pasul

Nu poate intra intr-o cabina de dus si nici nu se poate incalta singura. Mariana, cea mai grasa femeie din tara, isi spune pasul

Nu poate intra intr-o cabina de dus si nici nu se poate incalta singura. Mariana, cea mai grasa femeie din tara, isi spune pasul

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Mariana, cea mai grasa femeie din Romania a cerut ajutorul lui Catalin Maruta si al emisiunii "Happy Hour" dupa ce a vazut reportajele despre Marius Gavrila si Ionana Tufar.

Cei doi au reusit sa slabeasca prin operatii de micsorare a stomacului, lucru care a facut-o pe Mariana sa creada ca visul ei de a arata ca orice om obisnuit s-ar putea implini.

Mariana va primi si ea ajutor din partea echipei "Happy Hour" care deja a trimis-o la una dintre cele mai bune clinici pentru a se opera cat mai curand posibil. Ea are de 25 de ani si cantareste 230 de kilograme.



Femeia sustine ca nu se poate spala singura, nu poate urca scarile fara ajutor si ii este greu chiar sa intre in cabina de dus. Ea sustine ca nu s-a mai incaltat singura de un an de zile, nu se poate apleca si poate purta doar adidasi.

Pentru ca masoara in talie 2 metri, Mariana nu prea are multe posibilitati atunci cand vine vorba de alegerea hainelor. Ea a declarat ca nu a mai purtat o rochie de la varsta de 6 ani.

"Ma uit pe strada cum se imbraca fetele, eu disper, nu pot sa ma uit, e foarte greu", a afirmat Mariana cu lacrimi in ochi.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni