• PRO TV
  • Fiica fostei vedete Playboy Anna Nicole Smith, manechin la numai 6 ani. Cea mica ii mosteneste frumusetea: FOTO

Fiica fostei vedete Playboy Anna Nicole Smith, manechin la numai 6 ani. Cea mica ii mosteneste frumusetea: FOTO

Fiica fostei vedete Playboy Anna Nicole Smith, manechin la numai 6 ani. Cea mica ii mosteneste frumusetea: FOTO

Fiica Annei Nicole Smith - care a murit in 2007, in urma unei supradoze de medicamente - a debutat ca manechin la varsta de doar sase ani, intr-o campanie pentru Guess.

In fotografiile pentru aceasta campanie se poate observa ca Dannielynn a mostenit parul blond, dar si trasaturile mamei sale, scrie thesun.co.uk.

Celebra vedeta Playboy a decedat la varsta de 39 de ani, intr-un hotel din Florida, pe 8 februarie 2007, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente, la putin timp dupa ce i-a dat nastere lui Dannielynn. Fiul ei, Daniel, decedase cu cateva luni inainte, la varsta de 20 de ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Timp de cateva saptamani, apropiatii lui Smith s-au certat asupra corpului ei neinsufletit, apoi asupra paternitatii fiicei acesteia, mostenitoare a unui miliardar texan, cu care admiratoarea lui Marilyn Monroe s-a casatorit, cu putin inainte de moartea acestuia. Avocatul Howard Stern a declarat ca el este tatal fetitei, insa testele ADN au demonstrat ca fotograful Larry Birkhead este tatal biologic, el primind custodia fetitei.

Intr-un interviu pentru The Sun, Birkhead spune ca i-a permis fiicei lui sa faca aceasta campanie pentru producatorul de imbracaminte Guess pentru ca micuta sa poata sa aiba ceva in comun cu mama ei.

El si-a motivat decizia de a-si lasa fetita sa munceasca spunand: "Nu cariera de model a ucis-o pe Anna Nicole. Este gresit ca eu si Dannielynn sa fim judecati pentru aceasta decizie".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni