• PRO TV
  • Si-a dorit sa fie mereu sexy si purta tocuri foarte inalte. Ce a patit o fata dupa ce s-a distrat o noapte intreaga incaltata cu asa ceva

Si-a dorit sa fie mereu sexy si purta tocuri foarte inalte. Ce a patit o fata dupa ce s-a distrat o noapte intreaga incaltata cu asa ceva

Si-a dorit sa fie mereu sexy si purta tocuri foarte inalte. Ce a patit o fata dupa ce s-a distrat o noapte intreaga incaltata cu asa ceva

Gemmei Flanagan i-au placut mereu hainele feminine si pantofii cu toc inalt, care sa o puna in valoare.

Dar aceasta placere i-a adus Gemmei cele mai mari neplaceri.

Ea a ramas paralizata, suferind de o boala foarte rara, iar totul s-a intamplat din cauza pantofilor cu toc pe care i-a purtat la o petrecere in Las Vegas. Dupa ce s-a distrat o noapte intreaga, Gemma s-a trezit cu o durere foarte ciudata la picioare. A ignorat durerile si in zilele ce au urmat, dar la un moment dat a realizat ca nu mai poate sa se miste, sa vorbeasca sau sa manance.

"Cand m-am trezit dupa petrecerea din Vegas, simteam ca am ace in picioare. Sunt destul de feminina si imi place sa port tocuri, asa ca sunt obisnuita sa ma doara picioarele dupa o noapte in oras. Nici intr-o mie de ani nu as fi crezut ca as putea paraliza "
, a declarat Gemma Flanagan.

Fata in varsta de 29 de ani a fost diagnosticata cu sindromul Guillain-Barre, care apare adeseori in urma contactarii unui virus. Cu toate acestea, in 60% din cazuri, cauzele aparitiei bolii sunt necunoscute. Acum Gemma se recupereaza foarte repede, desi a trebuit sa invete sa mearga din nou.

Sindromul Guillain-Barre este o boala grava in care sistemul imunitar al organismului ataca, in mod paradoxal, o parte din sistemul nervos. El debuteaza de obicei cu amorteli sau furnicaturi si oboseala musculara, initial la nivelul membrelor inferioare, cu ascensiune catre partea superioara a corpului si brate. Uneori, primele simptome pot sa apara la nivelul bratelor sau chiar al fetei.

Evolutia bolii este invalidizanta, de la slabiciune musculara la imposibilitatea de a merge, de a misca ochii, dificultati in vorbire, mestecare si inghitire, pierderea controlului vezical si a functiilor intestinale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni