• PRO TV
  • 10 ani fara sex pentru unul dintre cei mai doriti barbati de pe planeta

10 ani fara sex pentru unul dintre cei mai doriti barbati de pe planeta

10 ani fara sex pentru unul dintre cei mai doriti barbati de pe planeta

Nu demult, Eduardo Verastegui, tiganul cu foc in vene care o seducea pe Jennifer Lopez in videoclipul piesei "Ain't It Funny", a celebrat un deceniu de cand nu a mai facut sex.

Actorul sustine ca ultimii 10 ani au fost cei mai buni din viata lui.

"S-au implinit 10 ani de cand am jurat ca voi trai in castitate si este deceniul in care am fost cel mai productiv, am facut lucruri care au ajutat oamenii intr-un fel sau altul. Au fost cei mai fericiti ani din viata mea, am fost impacat cu mine insumi, am trait in deplina bucurie si armonie, iar in familia mea s-a petrecut numai evenimente pozitive", a marturisit Eduardo Verastegui.

Motivul pentru care actorul a luat aceasta decizie este unul de natura religioasa. Catolic convins, el a renuntat la sexul ocazional si asteapta sa intalneasca marea dragoste, pe cea care ii va deveni sotie, pentru a se deda la placerile trupesti din nou.

José Eduardo Verástegui s-a nascut pe 21 mai 1974 si este un model, cantaret si actor mexican. A jucat in mai multe telenovele, iar in 2003 a dat lovitura cu comedia romantica "Chasing Papi", in care a jucat alaturi de  Sofia Vergara.

Revista People En Espanol l-a inclus in top 50 cei mai fierbinti actori latino.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni