• PRO TV
  • Ruby a ras cu lacrimi cand a ascultat ce vrea sa ii faca Gigi Becali, dupa ce l-a ironizat pe Facebook

Ruby a ras cu lacrimi cand a ascultat ce vrea sa ii faca Gigi Becali, dupa ce l-a ironizat pe Facebook

Ruby a ras cu lacrimi cand a ascultat ce vrea sa ii faca Gigi Becali, dupa ce l-a ironizat pe Facebook

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Ruby a lansat recent melodia "Baiat de bani gata" si s-a gandit sa o promoveze cu imaginea lui Gigi Becali.

Cantareata a publicat pe Facebook o fotografie in care apare coperta noului ei album, cu imaginea finantatorului clubului Steaua.

Gigi Becali a tinut sa ii raspunda cantaretei si sa se ofere sa o aduca pe calea cea dreapta, mai ales ca artista nu i-a facut o impresie prea buna, dupa ce a vazut cate tatuaje are.

"Crucea o scot de la gat cand pacatuiesc sau chiar cand ma impreunez, dar atunci cand pacatuiesti, daca esti tatuat, poti sa arunci tatuajul de pe tine? Pe ea o pune diavolul sa faca asta.  Sa fie sanatoasa, nu ma intereseaza, nu o cunosc, sa faca tot ce vrea. Poti sa ii bagi si piper undeva, tot degeaba, nu scoti om din ea", a spus Gigi Becali
la "Happy Hour".

In schimb, Ruby a declarat ca a gasit poza pe internet si ca i s-a parut foarte amuzanta, motiv pentru care a decis sa o posteze pe pagina ei de Facebook.

"Am ras cu lacrimi, nu tatuajele ne fac mai credinciosi sau mai putin credinciosi. Daca ai tatuaje nu inseamna ca sunt pe o cale nedreapta. Eu sunt pe drumul cel bun, ii multumesc ca s-a gandit la treaba asta", a spus Ruby dupa ce a ascultat ce a avut de spus Gigi Becali despre ea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni