• PRO TV
  • Stefan Stan si Andreea Mantea nu mai formeaza un cuplu. Ce mesaje si-au transmis cei doi

Stefan Stan si Andreea Mantea nu mai formeaza un cuplu. Ce mesaje si-au transmis cei doi

Stefan Stan si Andreea Mantea nu mai formeaza un cuplu. Ce mesaje si-au transmis cei doi

Stefan Stan si Andreea Mantea s-au despartit la numai o luna de relatie. El a vorbit despre acest subiect in premiera la Cancan TV, ea sustine ca deja l-a iertat.

Castigatorul show-ului "Vocea Romaniei" a fost cel care a cerut o pauza. Insa Stefan Stan sustine ca o iubeste in continuare pe Andreea si o vrea inapoi, cu o conditie: relatia lor sa stea departe de ochii presei.

Stefan i-a cerut Andreei sa vina acasa. "Andreea, te astept acasa", i-a transmis el fostei iubite in emisiunea difuzata de Acasa TV, de luni pana joi de la 22:00. 

Ea i-a raspuns: "Sper sa nu aiba pe altcineva. S-a schimbat din cauza prietenilor. (...) De ce trebuie sa ma duc eu? Stie unde sunt".

"O astept acasa si sunt sigur ca o sa vina. Toata lumea trece prin certuri si impacari, dar ne raman momentele frumoase atunci cand nu stie nimeni si sunt doar ale noastre. Vreau sa continuam", a afirmat putin mai tarziu Stefan.

"Stefan, te astept acasa. La mine" a fost replica finala venita din partea ei. 

‎"Ma refugiez pe un colt de luna muscata, cand am chef de iubire. Ele, stelele ma vor iubi mereu. In rest prefer sarutarile dulci ale ingerilor si toamna mereu efemera...", scria el, de asemenea, pe Facebook.

La randul ei, Andreea Mantea scria pe aceeasi retea de socializare: "Vreau sa va multumesc tuturor celor care m-ati incurajat pentru toate cuvintele frumoase! Va multumesc pentru sustinere si va doresc numai bine din tot sufletul! Dar as vrea sa ma credeti ca ma dor ingrozitor de tare toate cuvintele urate si dure la adresa lui Stefan. Este un om superb, cum rar intalnesti! Cu cateva defecte, ca noi toti de altfel, dar plin de calitati! Foarte multe calitati printre care o voce minunata cu care iti unge sufletul cu tot ce-i mai frumos pe lumea asta! A avut un moment de lasitate poate....s-a pierdut...s-a speriat....nu stiu ce s-a intamplat, dar eu l-am iertat! Intr-o zi ma voi vindeca, imi voi curata sufletul de suferinta si voi avea puterea de a merge mai departe. Cand va fi acea zi, doar Dumnezeu stie".



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni