• PRO TV
  • Fosta iubita a lui Justin Bieber, mai sexy ca niciodata. Selena Gomez, in costum cu aur de 24 de karate

Fosta iubita a lui Justin Bieber, mai sexy ca niciodata. Selena Gomez, in costum cu aur de 24 de karate

Fosta iubita a lui Justin Bieber, mai sexy ca niciodata. Selena Gomez, in costum cu aur de 24 de karate

Selena Gomez a aparut in costumul negru cu un decolteu generos la premiera ultimului sau film "Spring Breakers", din Germania. Vestimentatia vedetei a fost asigurata de Versace.

Umerii decorati cu aur, decolteul generos si spatele la vedere au fost punctele forte ale Selenei Gomez, informeaza HollywoodLife.



Daca tinuta actritei a fost impecabila, si din fata si din spate, fanii nu s-au putut impiedica, totusi, sa nu observe un amanunt care a mai stirbit din impresia placuta: eticheta de pe talpa pantofului drept, pe care Selena a uitat s-o indeparteze.



In ciuda acestui mic inconvenient, vestimentatia afisata la Berlin a fost mult mai apreciata de fani decat cea de la premiera filmului sau de la Paris, atunci cand a purtat o rochie Gucci.


Foto: GETTY IMAGES

In timp ce Selena Gomez se afla la Berlin, fostul ei prieten, Justin Bieber, petrece la Londra. El a ajuns in Marea Britanie pentru turneul propriu, Believe. Dupa o noapte in club alaturi de will.i.am, Bieber a fost vazut plecand spre hotel cu un taxi in care se mai regaseau doua fete.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni