• PRO TV
  • Daniela Nane: "Eram asa de frumoasa, incat se facea liniste cand intram undeva. Si acum, la maturitate, imi sta mai bine nefardata"

Daniela Nane: "Eram asa de frumoasa, incat se facea liniste cand intram undeva. Si acum, la maturitate, imi sta mai bine nefardata"

Daniela Nane: "Eram asa de frumoasa, incat se facea liniste cand intram undeva. Si acum, la maturitate, imi sta mai bine nefardata"

Actrita este mandra de felul in care arata. S-a simtit mereu frumoasa, insa acum, la maturitate, isi da seama ca nu trebuie sa fie perfecta pentru a se simti fericita.

"Stiam ca eram frumoasa. Nu stiu sa spun de unde, am crescut cu ideea ca asta e ceva ce-mi apartine in mod firesc", a declarat Daniela Nane pentru revista Tango.

"La mine n-a fost niciodata nevoie de artificii, de farduri puternice sau tinute sofisticate. Eram asa de inalta si frumoasa, incat nu trebuia decat sa-mi hidratez pielea, sa-mi prind parul lung si sa imbrac o rochie simpla si se facea liniste cand intram undeva. La propriu se facea liniste, cand paseam undeva unde era rumoare, urmau cateva secunde de tacere si avem prieteni comuni care iti pot confirma ca asa era. Si acum, la maturitate, imi sta mai bine nefardata, un pic de mascara pe gene si un gloss pe buze imi sunt de ajuns. Si un strop de parfum amarui...", a completat ea.

"Era amuzant sa vad barbati ramasi in tacere dupa vreun raspuns de-al meu. Pentru ca am fost Miss Romania, pentru ca vorbesc putin si arat cum arat, nu-mi acordau prea mult credit si ramaneau surprinsi de multe ori de felul in care gandesc", a mai spus actrita.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni