• PRO TV
  • Andreea Tonciu s-a despartit "definitiv" de Nicolae Mitea: "Eu nu-l mai iubesc"

Andreea Tonciu s-a despartit "definitiv" de Nicolae Mitea: "Eu nu-l mai iubesc"

Andreea Tonciu s-a despartit "definitiv" de Nicolae Mitea: "Eu nu-l mai iubesc"

Emisiunea este in intregime si pe Voyo.ro.

"Noi nu ne-am certat, pur si simplu relatia noastra se racise. Eu nu-l mai iubesc. Pur si simplu sentimentele noastre se racisera si de-asta am facut primul pas, sa cunosc un alt baiat. Dar nu a fost deocamdata nimic cu Andrei, el doar a fost alaturi de mine", a marturisit Andreea Tonciu la "Happy Hour".

"Eram sigura si constienta ca nu pot sa am un viitor alaturi de el, pentru ca suntem diferiti, iar el inca mai copilareste", a explicat ea.

"Am stat 4 ani cu el, l-am iubit, recunosc ca aseara cand l-am vazut in starea in care era m-a impresionat, dar fiecare trebuie sa-si vada de viata lui, nu vreau sa ne mai pierdem vremea", afirma Andreea.

"Eu am fost sincer cu ea si am vrut ceva serios", a spus la randul sau Nicolae Mitea, contactat telefonic de Catalin Maruta. "Poate ca pe viitor isi va da si Andreea seama daca am fost barbatul potrivit. Ii doresc pe cineva care sa o iubeasca pe jumatate cat am iubit-o eu", i-a transmis Mitea.

Bineinteles, discutia a ajuns si la bani. In timp ce Andreea sustine ca Mitea nu i-a cumparat niciodata nimic, el spune ca au investit amandoi in vacante si lucruri pentru amandoi. "Ne ajutam reciproc", a declarat Nicky la "Happy Hour".

Mama Andreei nu a fost niciodata de acord cu relatia celor doi, dar nici nu se bucura de despartirea lor, cum s-a tot scris: "Ei ii trebuie un barbat care s-o traga dupa el si sa ii spuna cand greseste", a marturisit ea la ProTV, dezvaluind de asemenea ca ceea ce a spus Nicky in legatura cu aspectul financiar este adevarat si ca oricum si ei asa i se pare frumos, ca amandoi sa contribuie la cheltuieli.



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni