• PRO TV
  • Victor Slav nu vrea cu Bianca Dragusanu. Declaratia care i-a pus inima pe jar roscatei

Victor Slav nu vrea cu Bianca Dragusanu. Declaratia care i-a pus inima pe jar roscatei

Victor Slav nu vrea cu Bianca Dragusanu. Declaratia care i-a pus inima pe jar roscatei

Exasperat de intrebarile privind o eventuala casatorie cu Bianca Dragusanu, prezentatorul rubricii meteo de la ProTV a tinut sa spulbere orice urma de indoiala.

Desi formeaza un cuplu de numai doua luni, multi ii vad deja casatoriti pe Victor Slav si pe Bianca Dragusanu. Faptul ca vedeta ProTV nu a facut marele pas in 6 ani de relatie cu Anda Adam nu impiedica imaginatia unora s-o ia la goana.

"Cum sa ne casatorim, cand eu nici macar nu am dus-o acasa la parinti si nici eu nu i-am cunoscut pe ai ei? Suntem abia de doua luni impreuna", a tinut sa lamureasca Victor situatia.



Cu toate acestea, relatia lor merge foarte bine. Lapte si miere. Asa isi descriu cei doi relatia, pe care au inceput-o acum doua luni.

"Bianca e mai romantica decat mine, recunosc, insa am grija sa tin si eu pasul. Ne place sa ne rasatam, fie ca e vorba de o cafea cu care ne intampinam dimineata, fie ca e vorba de orice mica supriza din timpul zilei. Iar eu avand o florarie, va dati seama ca mi-e la indemana sa fiu romantic" recunoaste prezentatorul rubricii meteo de la ProTV.

In legatura cu planurile pentru Ziua Indragostitilor, amandoi au explicat de ce nu tin neaparat sa sarbatoareasca aceasta zi. "Nu stim inca ce vom face. Ca sa fiu sincer, noi amandoi nu punem prea mare pret pe Valentine's Day, nu ni se pare ca e ceva specific romanesc si credem ca pentru a-ti arata dragostea nu ai nevoie de o zi bifata in calendar. Poti face dovezi de iubire in fiecare zi", spune Victor Slav. 

Cei doi le-au transmis si un mesaj celor care nu au incredere in relatia lor. "Noi doi stim cel mai bine ce ni se potriveste. Pana la urma e firesc sa nu te placa toata lumea", au mai precizat Victor si Bianca.

Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro!


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni