• PRO TV
  • Naarghita a decedat la varsta de 74 de ani. Vezi ultima aparitie a artistei, la "Happy Hour"

Naarghita a decedat la varsta de 74 de ani. Vezi ultima aparitie a artistei, la "Happy Hour"

Naarghita a decedat la varsta de 74 de ani. Vezi ultima aparitie a artistei, la "Happy Hour"

Emisiunea este integral pe voyo.ro.

Nepoata artistei a declarat pentru stirile Pro TV ca sambata a fost ultima data cand a vorbit la telefon cu Naarghita. Nimic nu i-a dat de banuit ca aceasta s-ar fi simtit rau.

Vorbea despre planurile sale si voia sa publice si o carte autobiografica. Ulterior, cantareata nu a mai raspuns la telefon, fapt pentru care nepoata sa a decis, in noaptea de marti spre miercuri, sa sparga usa garsonierei in care artista locuia.

In prezent, trupul neinsufletit al artistei se afla la Institutul Medico-Legal pentru autopsie, iar dupa finalizarea procedurilor va fi depus la capela cimitirului Bellu din Bucuresti.

Maria Amarghioalei (Naarghita) s-a nascut pe 14 ianuarie 1939, la Pufesti, judetul Vrancea.




Naarghita
si-a descoperit pasiunea pentru muzica si dansuri indiene dupa ce a vizionat filmul "Vagabondul", in regia lui Raj Kapoor, pelicula pe care a revazut-o de peste 50 de ori.

Povestea Naarghitei a inceput in 1957, cand Maria Amarghioalei a intrat ca figuranta in corpul de balet al Teatrului de Revista "Constantin Tanase".



La 10 ani de la debut, se vorbea despre "fenomenul Naarghita". Avea concerte, iar de la Bollywood primea numeroase oferte. La invitatia premierului Indiei Indira Gandhi, Naarghita a vizitat New Delhi, unde a avut ocazia sa-l cunoasca personal pe idolul sau, actorul si regizorul indian Raj Kapoor.

Cei doi au legat o prietenie stransa, iar artistul indian Raj Kapoor s-a indragostit de ea. "M-am rugat la Dumnezeu sa nu-mi ceara mana. Imi anulam cariera, nu se pot face doua cariere, casatoria sau cariera. Am respectat Romania si India la fel de inalt. Pana la 1 milion de euro mi s-a oferit numai pentru un interviu si un cantec", povestea cantareata intr-o emisiune difuzata anul trecut pe postul acasa.

Una dintre cele mai mari lovituri din viata Naarghitei a fost decizia Elenei Ceausescu de a-i interzice sa mai calatoreasca in India, hotarare care a despartit-o pentru totdeauna de tara visurilor si de barbatul cel mai indragit din viata ei. Dupa o viata de succes, ultimii ani si i-a petrecut insa in saracie, singura si cu o pensie de doar 40 de lei pe luna.

Anul trecut, echipa emisiunii "Happy Hour" a descoperit-o pe Naarghita la 20 de ani de cand nu mai urcase pe scena.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni