• PRO TV
  • Intre 1 si 8 martie, muzica romaneasca renaste la "Happy Hour". Trupe precum Andre, 3rei Sud-Est sau Genius revin pe scena, in formula noua

Intre 1 si 8 martie, muzica romaneasca renaste la "Happy Hour". Trupe precum Andre, 3rei Sud-Est sau Genius revin pe scena, in formula noua

Intre 1 si 8 martie, muzica romaneasca renaste la "Happy Hour". Trupe precum Andre, 3rei Sud-Est sau Genius revin pe scena, in formula noua

Odata cu primavara, in show-ul lui Maruta renaste si lumea muzicala! Trupe care au facut istorie se aud intre 1 si 8 martie la ”Happy Hour”!

Formatii precum Andre, 3rei Sud-Est, N&D, Genius si L.A se reinventeaza la "Happy Hour"! 

Imbracati in haine sclipicioase si cu ochelari de soare cool care sa ii apere de... luminile din platou, Constantin Enceanu, Marcel Pavel si Daniel Iordachioaie canta despre Amintirile 3rei Sud-Est.

Niculina Stoican si Maria Carneci se urca pe platforme cum doar fetele de la Andre au avut curajul sa poarte si, daca nu cad rostogol, canta ”Lasa-ma papa la mare”.

Pentru fanii Genius, Laura Lavric, Florin Vasilica si Gelu Voicu pun in scena cel mai macho... ”Macho man”. Iar Anca Turcasiu si  Mihai Constantinescu devin Nick si Delia de la N&D si se transforma in platou.

Alti artisti precum Romica Tociu, Cornel Palade si Constantin Magureanu se deghizeaza si ei si canta de nu-i mai recunoaste nimeni!

Primavara aceasta arata si suna foarte bine la ”Happy Hour”!

Pe www.stirileprotv.ro poti gasi cele mai interesante mesaje de 8 martie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni