• PRO TV
  • Monica Dascalu creeaza Martisoare din scoicile adunate in vacante. FOTO

Monica Dascalu creeaza Martisoare din scoicile adunate in vacante. FOTO

Monica Dascalu creeaza Martisoare din scoicile adunate in vacante. FOTO

Prezentatoarea emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu” in fiecare sambata si duminica de la ora 17:30 si a Stirilor ProTv de la ora 17:00 le va face persoanelor dragi o surpriza de Martisor.

Ea si-a amintit de copilarie si de perioada in care spune ca astepta cu nerabdare sa vina luna martie si sa participe la ateliere de lucru manual, ateliere creative la care a invatat sa picteze, sa danseze  si sa faca martisoare si isi doreste sa reinvie amintirile de atunci, dar si indemanarea dobandita. 




Asa ca in aceasta perioada Monica Dascalu a creat martisoare manual si pentru ca valoarea sentimentala sa fie si mai mare, iar obiectele cat mai deosebite, ea a apelat, ca materie prima, la colectia sa de scoici adunate in timp, din diverse vacante.

Anul acesta m-am gandit ca daca tot am o colectie  de  scoici, pe care le-am adus  din locurile indepartate pe care le-am vizitat, ar fi  interesant  sa dau culoare catorva  dintre ele  si sa le transform in Martisoare. Am folosit vopsea acrilica in culori de rosu, roz,  ca sa fie cat mai vesele si o pensula subtire si in cateva minute am obtinut  martisoare simple, colorate si foarte vesele, martisoare care imi aduc aminte de soare, de mare , de nisip”, spune vedeta pe care romanii din intreaga lume o urmaresc la ProTv International si la stirile ProTv.

Scoicile transformate in Martisoare numai bune de oferit persoanelor feminine din viata Monicai provin atat de la Marea Neagra, de pe litoralul romanesc, cat si de la Oceanul Indian si Oceanul Atlantic.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni