• PRO TV
  • Tu ce ai face daca ai da peste o crima in desfasurare? Farsa din lift si reactiile oamenilor, surprinse de camera ascunsa

Tu ce ai face daca ai da peste o crima in desfasurare? Farsa din lift si reactiile oamenilor, surprinse de camera ascunsa

Tu ce ai face daca ai da peste o crima in desfasurare? Farsa din lift si reactiile oamenilor, surprinse de camera ascunsa

Aceasta este intrebarea la care a vrut sa raspunda echipa unei agentii de marketing viral, motiv pentru care a inscenat o crima care sa fie in desfasurare exact in momentul in care oamenii dintr-o cladire intra in lift. Reactiile? Unii s-au indepartat, socati, altii s-au grabit sa-i dea o mana de ajutor victimei, iar un tanar a scos telefonul din buzunar ca sa imortalizeze momentul.

"Tu ce ai face daca usile liftului tau s-ar deschide ca sa iti arate un barbat stranguland un altul?", apare in descrierea videoclipului postat pe YouTube de utilizatorul BeatriceRevenge, scrie Daily Mail.

La aceasta s-au gandit membrii agentiei Thinkmodo din New York si au pus in practica ideea in liftul unei cladiri din metropola. Reactiile celor care au picat in plasa au fost surprinse de camerele ascunse, iar comportamentele lor sunt cat se poate de diverse.

Unii oameni nu au stat deloc pe ganduri si au sarit imediat in ajutorul barbatului care era strangulat, iar altii pur si simplu s-au indepartat de lift, speriati de ce au vazut. Au existat si unele persoane care pareau prea socate ca sa se mai poata misca, dar numai un barbat a ramas pe loc, parand putin spre deloc deranjat de scena in desfasurare si scotand telefonul din buzunar pentru a face o fotografie.

Videoclipul de aproape doua minute, care a strans mai mult de 97.000 de vizualizari in doar o zi de la publicare, face parte dintr-un proces de promovare a unui film care urmeaza sa fie lansat, clipul fiind un mijloc de a atrage atentia publicului asupra thrillerului "Dead Man Down".
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni