• PRO TV
  • E cea mai frumoasa femeie din Rusia. O tanara de 18 ani, care seamana izbitor cu Angelina Jolie, incoronata Miss Rusia 2013. FOTO

E cea mai frumoasa femeie din Rusia. O tanara de 18 ani, care seamana izbitor cu Angelina Jolie, incoronata Miss Rusia 2013. FOTO

E cea mai frumoasa femeie din Rusia. O tanara de 18 ani, care seamana izbitor cu Angelina Jolie, incoronata Miss Rusia 2013. FOTO

O studenta in Managementul crizei la o facultate de economie din Novosibirsk a fost incoronata Miss Rusia, spre marea ei surpriza.

Frumoasa Elmira Abdrazakova, 18 ani, a declarat dupa castigarea titlului ca se simte ca in povestea cu Cenusareasa. 50 de fete au participat sambata trecuta la concursul Miss Rusia 2013.


Tanara castigatoare, care provine dintr-o familie modesta de profesori, nu are mai deloc experienta in modeling. Se poate lauda doar cu cateva aparitii in cataloagele unor reviste de moda si cam atat.  Nu se astepta deloc sa castige in fata adversarelor ei si a declarat emotionata ca se simte ca intr-un basm devenit realitate. 


FOTO: GETTY IMAGES

Elmira a castigat si un premiu de 100.000 de dolari, o masina noua si coronita de Miss Rusia, impodobita cu diamante, a carei valoare e estimata la mai mult de 1 milion de dolari.

Elmira isi va reprezenta tara la concursul Miss Universe si Miss World. Poreclita Angelina Jolie din Rusia, asemanarea rusoacei cu celebra actrita de la Holywood este izbitoare.


 Sursa: dailymail.co.uk

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni