• PRO TV
  • Fanii nu ar fi crezut niciodata ca o vor vedea in aceasta ipostaza. Shakira e fata rea

Fanii nu ar fi crezut niciodata ca o vor vedea in aceasta ipostaza. Shakira e fata rea

Fanii nu ar fi crezut niciodata ca o vor vedea in aceasta ipostaza. Shakira e fata rea

Cu toate ca Shakira este una dintre cele mai indragite artiste internationale, ea a inceput recent sa isi arate noua fata, aceea de "bad girl", lucru care nu a facut decat sa-i surprinda pe fani.

Shakira a inlocuit-o pe Christina Aguilera in show-ul american "The Voice/Vocea".

Ceea ce a fost surprinzator pentru fanii care vad materialele de promovare ale noului sezon, insa, a fost noua atitudine a Shakirei. Ironica, glumeata, acida, perseverenta, cantareata de origine columbiana "spala efectiv pe jos cu Adam Levine, Blake Shelton si Usher", asa cum ei insisi dezvaluie exclusiv pentru fanii celui mai popular show de talente.

"La inceput, Shakira este atat de dulce si frumoasa. Mai apoi, isi scoate ghearele", o descrie Blake Shelton, completat de ea insasi care adauga ca este "ca un pradator".

"M-am surprins chiar si pe mine insami. Nu am crezut ca voi fi atat de competitiva. Abia acum stiu cat de batausa pot sa fiu", a recunoscut Shakira, care va apela la tot felul de metode, mai mult sau mai putin dragute, pentru a atrage cei mai buni concurenti in echipa ei.

Vezi reclama celui mai nou sezon "The Voice" si te poti convinge singura de cat de acida poate fi cantareata, in ciuda aparentelor. Vorba ei: "Niciodata sa nu subestimezi o columbianca de 1,60m". 

Perfecte.ro

Pe www.stirileprotv.ro poti gasi cele mai interesante mesaje de 8 martie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni