• PRO TV
  • De la casnica stearsa, la star sexy: Cum arata acum mama care a suferit 8 operatii estetice

De la casnica stearsa, la star sexy: Cum arata acum mama care a suferit 8 operatii estetice

De la casnica stearsa, la star sexy: Cum arata acum mama care a suferit 8 operatii estetice

La vremea respectiva, Kate era o casnica plinuta, cu o dantura neingrijita, o tunsoare baieteasca si un ten cu imperfectiuni.

 In 2005, la un an de la nasterea sextupletilor, Kate, sotul ei, Jon si familia lor extinsa au aparut intr-o emisiune speciala pe Discovery Health.

A fost inceputul celebritatii lor. In 2007, datorita rating-urilor mari obtinute de pe urma emisiunilor cu ei, Discovery Health a realizat un reality show cu familia, numit "Jon & Kate Plus 8". Datorita stilistilor emisiunii, Kate s-a tranformat, schimbandu-si coafura si culoarea parului, imbunatatindu-si dantura, tenul si stilul vestimentar. La vremea respectiva, Kate era o casnica plinuta, cu o dantura neingrijita, o tunsoare baieteasca si un ten cu imperfectiuni. In 2005, la un an de la nasterea sextupletilor, Kate, sotul ei, Jon si familia lor extinsa au aparut intr-o emisiune speciala pe Discovery Health. A fost inceputul celebritatii lor.

In 2007, datorita rating-urilor mari obtinute de pe urma emisiunilor cu ei, Discovery Health a realizat un reality show cu familia, numit "Jon & Kate Plus 8". Datorita stilistilor emisiunii, Kate s-a tranformat, schimbandu-si coafura si culoarea parului, imbunatatindu-si dantura, tenul si stilul vestimentar.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni