• PRO TV
  • Cabral a cerut-o in casatorie pe Andreea pentru a doua oara. De ce a facut prezentatorul acest gest

Cabral a cerut-o in casatorie pe Andreea pentru a doua oara. De ce a facut prezentatorul acest gest

Cabral a cerut-o in casatorie pe Andreea pentru a doua oara. De ce a facut prezentatorul acest gest

Cabral, prezentatorul emisiunii “Povestiri de noapte” a cerut-o in casatorie pentru a doua oara pe sotia sa, Andreea.

Vrei s-o ceri, dar nu stii cum? Maruta te ajuta sa organizezi cea mai tare cerere in casatorie


 

Cabral marturiseste ca totul a inceput de la un film de dragoste pe care l-a vazut impreuna cu Andreea: “Acum vreo cateva luni am vazut cu nevasta-mea un film de dragoste. Ea s-a emotionat toata la scena cererii in casatorie si cu ochii in lacrimi si un usor repros in ton mi-a spus: Ce frumos! Din cauza ta eu n-o sa mai traiesc asta niciodata. Am inghitit in sec, am tacut, dar am bagat la cap. Si fiindca o stiu pretentioasa, am avut ceva emotii. Am vrut ca surpriza sa fie mai ceva ca-n film, pai nu-s eu mai tare ca oxigenatul ala de Bradley Cooper?” 

Andreea isi aminteste cu mult drag momentul petrecut in urma cu cateva zile si cu zambetul pe buze recunoaste ca nu s-ar fi asteptat: “Dupa mai mult de 6 luni, nu ma mai asteptam sa fi inteles ceva din apropo-ul meu discret. Saptamana asta am ajuns la Brasov si, din senin, seara ne-am facut program separat de gasca. Asa ca am iesit sa mancam ca porumbeii la un restaurant cocotat sus, deasupra orasului. L-am vazut pe Cabral ca se tot foia, de parca isi facea curaj, dar cum era sa fac legatura cu filmul de anul trecut?” 

Multa emotie, bucurie, cei doi au avut parte din plin de toate acestea, desi s-a intamplat pentru a doua oara: “Intai m-a intrebat daca mi-ar placea sa ne reinnoim juramintele la biserica anul asta. I-am zis ca da, ca ar fi foarte frumos, ca mi-ar placea tare. La un moment dat a venit langa mine, s-a asezat in genunchi si m-a cerut de sotie. Cu inelul in mana, cu emotie in glas, cu genunchiul pe podea… ce sa mai, ca-n filme! Normal, mi-au dat lacrimile, cu tot cu un ospatar de fata, care ospatar tare nedumerit a ramas. Ne-a urat, totusi, Felicitari si casa de piatra!”, povesteste Andreea.

Iar Cabral adauga: “Eu sunt tare fericit s-o vad ca-i place inelul la nebunie. Se lauda cu el de zici ca-i rupt din stele”.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni