• PRO TV
  • Juratul Florin Dumitrescu explica altercatia de la MasterChef, pas cu pas. De la ce a pornit totul: VIDEO

Juratul Florin Dumitrescu explica altercatia de la MasterChef, pas cu pas. De la ce a pornit totul: VIDEO

Juratul Florin Dumitrescu explica altercatia de la MasterChef, pas cu pas. De la ce a pornit totul: VIDEO

Un concurent la MasterChef l-a acuzat pe juratul Florin Dumitrescu ca l-a agresat pe platourile de filmare si a anuntat ca-l va da in judecata. Juratul de la MasterChef a venit la "Happy Hour" sa-si explice punctul de vedere.

"E multa presiune la Masterchef, ai un timp de livrare foarte mic, e o scara ierarhica de care nu poti sa treci, noi nu culegem panselute", a inceput Florin Dumitrescu.


"Incidentul a pornit de la faptul ca una dintre echipe era deja la mese, iar echipa pe care Georgeo Andrei o conducea - si o conducea pentru ca s-a autopropus capitan - trebuia sa puna mancarea pe mese si nu era la timp. Jobul meu e sa-I imping de la spate, sa-I motivez. Era in intarziere si trebuia sa-I mobilizez.

Prima oara i-am explicat frumos. Dar m-a sfidat, avea o atitudine… m-am simtit sfidat. I-am aratat oala, i-am spus ce sa faca cu ea si a inceput sa raspunda. E un lucru pe care concurentii de la MasterChef nu-l fac."

"Am mers la o intalnire cu avocatii. Avocatul lui mi-a transmis ca el considera ca eu nu sunt demn sa-l jurizez. In momentul cand el a intrat in concurs, a semnat contractul si stia la ce sa se astepte.

A avut o chestie personala cu mine, din cauza varstei mele. Multi considera ca daca am 25 de ani, nu trebuie sa imi recunoasca autoritatea" spune chef Florin.

 

 

"Nu poti sa judeci un om fara sa stii nimic despre el, fara sa stii cat a muncit pana sa ajunga acolo unde este", i-a luat apararea juratului si Cristina, iubita lui. "El un tip rebel si toata lumea stie asta".

 

Colac peste pupaza, juratul de la MasterChef a mai fost acuzat in ultimele zile si ca ar fi baut alcool la filmari sau ca ar fi furat un set de cutite dintr-un restaurant. "Eu de cand lucrez la MasterChef, dorm 5-6 ore pe noapte. Daca as mai si bea… Cum naiba sa consumi alcool pe un vas militar? Oricine poate zice absolut orice" a declarat Florin Dumitrescu, care a respins ferm acuzatiile si a anuntat ca isi va cauta dreptatea pe cale legala.
 

"Am simtit povestea asta ca pe un santaj. Eu inca astept citatia aia de tentativa de omor si tot nu o primesc. Mi-a fost afectata imaginea si mai e si deranjul foarte mare. Iubita mea e insarcinata. Voi incerca sa-mi fac dreptate pe cai legale".

 

Intra pe foodstory.ro si citeste cele mai interesante retete Masterchef!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni