• PRO TV
  • Marti, de la 20:30, Geanina din "Las Fierbinti" vrea sa obtina cu orice pret un sort "MasterChef"

Marti, de la 20:30, Geanina din "Las Fierbinti" vrea sa obtina cu orice pret un sort "MasterChef"

Marti, de la 20:30, Geanina din "Las Fierbinti" vrea sa obtina cu orice pret un sort "MasterChef"

Joi, de la 20.30, in “Las Fierbinti”:

Anca Dumitra este decisa sa-si scoata la iveala talentele culinare si sa participle la “Masterchef”. Totul se petrece in “Las Fierbinti” joia aceasta de la 20.30, pe Pro Tv, cand personajul interpretat de Anca, Geanina, vrea sa se afirme cu orice pret.


Episodul este ACUM integral pe voyo.ro

Pentru ca simte nevoia sa faca ceva cu viata sa, Geanina se pregateste intens pentru inscrierea la “MasterChef” sub atenta indrumare a matusii sale, Rapidoaica (Maia Morgenstern). Numai ca in momentul in care isi da seama ca nu stie nici macar sa taie o ceapa fara sa faca un dezastru in bucatarie si fara sa se taie, Geanina isi schimba optiunile: poate ar fi mai bine sa mearga la “Vocea Romaniei”.

Tot joia aceasta in “Las Fierbinti” Giani (Costi Dita) are o mare dilema: a visat un sarpe si nu stie ce inseamna asta. Bobita (Mihai Bobonete) si Dorel (Mihai Rait Dragomir) il avertizeaza ca e semn rau si se apuca sa caute pe net semnificatii ale viselor. Ceea ce gasesc il infurie de-a dreptul pe Giani: sarpele pare sa semnifice probleme de natura sexuala.


Despre ce e vorba,veti  afla in episodul de saptamana aceasta. Iar primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) se confrunta cu o mare problema: constata ca au disparut cele doua berze din sat, mandria Fierbintilor. Il cheama pe politistul Robi (Leonid Doni) sa investigheze cazul si, nervos, ii avertizeaza pe toti ca se va implica personal in actiunea de gasire a berzelor. Mai mult decat atat, il pune pe Robi sa se catere in cuibul berzelor. Cum se va termina toata nebunia, telespectatorii vor descoperi joi, in “Las Fierbinti”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni