• PRO TV
  • Insarcinata in aproape 6 luni, Kim Kardashian continua sa uimeasca cu alegerile vestimentare. Cate kilograme s-a ingrasat, pana acum

Insarcinata in aproape 6 luni, Kim Kardashian continua sa uimeasca cu alegerile vestimentare. Cate kilograme s-a ingrasat, pana acum

Insarcinata in aproape 6 luni, Kim Kardashian continua sa uimeasca cu alegerile vestimentare. Cate kilograme s-a ingrasat, pana acum

Vedeta in varsta de 32 de ani, care asteapta primul copil impreuna cu rapperul Kanye West, refuza sa poarte rochii de maternitate sau sa renunte macar la tocurile foarte inalte, desi e insarcinata in cinci luni si jumatate.

La ultima sa aparitie, vedeta a purtat o creatie Lanvin, cu care Zoe Saldana fusese la un eveniment monden acum cateva luni.



Dupa cum se vede din fotografia de mai jos, rochia care a transformat-o pe Kim Kardashian intr-o uriasa clepsidra nu e gandita sa fie purtata de o femeie insarcinata, dovada fiind faptul ca arata mult mai elegant pe actrita americana. 


Foto: GETTY IMAGES

Pentru ca este micuta de statura, Kim Kardashian da senzatia ca s-a ingrasat mai tare decat este cazul. Tabloidele au speculat chiar ca vedeta de reality show ar fi pus deja 20 de kilograme, desi de abia a trecut de 5 luni de sarcina.

Viitoarea mamica a dezvaluit in cadrul unei emisiuni tv ca nu s-a ingrasat decat 9 kilograme, fiind multumita de cum evolueaza lucrurile pe cantar.

"Sora mea, Kourtney, in cand era insarcinata in aceeasi etapa in care sunt si eu luase deja 14 kilograme. Probabil ca pana la finalul sarcinii voi pune in total in jur de 27 de kilograme", a spus Kim. 

Sursa: dailymail.co.uk

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni