• PRO TV
  • Era un barbat gras care se simtea groaznic in propriul corp. Cum arata dupa ce a slabit si s-a transformat in femeie: FOTO

Era un barbat gras care se simtea groaznic in propriul corp. Cum arata dupa ce a slabit si s-a transformat in femeie: FOTO

Era un barbat gras care se simtea groaznic in propriul corp. Cum arata dupa ce a slabit si s-a transformat in femeie: FOTO

Un barbat care isi dorea cu disperare sa devina femeie a reusit sa slabeasca 76 de kilograme pentru a-si face operatia mult visata.

Keith Tonkin in varsta de 29 de ani nu s-a simtit deloc bine in pielea lui ca barbat, motiv pentru care acum urmeaza sa faca ultima operatie care il va ajuta sa fie exact asa cum si-a dorit.

Vezi mai multe poze cu Keith AICI!

Keith si-a schimbat numele in Hinoi si a declarat pentru The Mirror: "Nu ma purtam si nu gandeam ca ceilalti baieti. Mancam ca sa imi pedepsesc corpul pe care il uram."

El este specialist in IT si sutine ca a decis sa isi faca operatia de schimbare de sex dupa ce a mers la nunta unei verisoare si a fost gelos pe fetele care au putut sa fie domnisoare de onoare. 

Dupa aceasta experienta, a mers la o clinica de specialitate unde i s-au administrat tratamente care sa ii blocheze testosteronul. Acela a fost momentul in care tanarul a inceput sa tina dieta si sa isi doreasca sa arate cat mai bine ca femeie.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni