• PRO TV
  • Narcis Ianau are parte de o surpriza de proportii. Cat de emotionat a fost cand s-a dus si a revazut-o pe mama sa, in Italia

Narcis Ianau are parte de o surpriza de proportii. Cat de emotionat a fost cand s-a dus si a revazut-o pe mama sa, in Italia

Narcis Ianau are parte de o surpriza de proportii. Cat de emotionat a fost cand s-a dus si a revazut-o pe mama sa, in Italia

"Happy Hour" este integral pe voyo. ro.

Aceasta a fost prima minune din sirul de 7 minuni ale lui Maruta, in preajma Sarbatorilor.

Narcis Ianau de la Romanii au talent a avut o intalnire emotionanta cu mama lui, care sta de 12 ani in Italia si ajunge doar o data pe an acasa.

Mama lui Narcis Ianau este o femeie foarte muncitoare care si-a dorit binele familiei sale. Femeia a plecat in Italia pentru a munci acolo si de cele mai multe ori nu a avut resursele materiale necesare sau timp liber pentru a reveni in tara.

Narcis n-au mai petrecut Pastele catolic impreuna cu mama sa de mai bine de 5 ani de zile. "Mama a plecat pentru ca trebuia sa ne creasca, am realizat foarte multe cu sprijinul mamei, daca mama nu pleca in Italia nu ajungeam unde sunt astazi", a declarat Narcis Ianau despre mama sa.

In drum spre casa mamei, Narcis s-a oprit la o florarie pentru a-i cumpara un buchet de trandafiri rosii, florile preferate ale mamei sale. Aceasta l-a asteptat friptura de miel, paste, bruschete si cateva oua rosii.

Mama sa a plecat din Romania in ziua in care Narcis facea 6 ani, pentru ca nu le ajungeau banii. Ea a declarat ca a facut munca de jos, a fost bucatareasa si a facut curatenie pentru diverse familii.

"Daca stau acasa le pot oferi doar dragoste, dar dragostea trece si prin stomac, asa ca stau aici", a povestit femeia.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni