• PRO TV
  • Membrii baletului "Dansez pentru tine" predau cursuri de dans

Membrii baletului "Dansez pentru tine" predau cursuri de dans

Membrii baletului "Dansez pentru tine" predau cursuri de dans

La televizior miscarile lor par atat de simple si fiecare isi doreste sa poata executa macar una din coregrafiile spectaculoase pe care le-au realizat la “Dansez pentru tine”, “Vocea Romaniei” sau “Romanii au talent”. Coregraful Bogdan Boanta impreuna cu alti trei dansatori din baletul coordonat de Edi Stancu sunt gata sa impartaseasca din experienta lor.

ANTURAJ, unul dintre cele mai ample proiecte  de dans din Romania isi deschide din nou portile. Timp de o luna, incepand din 8 aprilie pana in 2 mai, de luni pana joi, cate doua class-uri pe zi, toti cei interesati sunt asteptati sa-si perfectioneze miscarile de dans sau pur si simplu sa faca un pas iin aceasta arta!

Proiectul ANTURAJ este singurul curs de dans intensiv din Romania in format de workshop timp de O luna, avandu-I ca profesori pe Bogdan Boanta, Rosu Dragos Cristian alias ISTVAN, Cristian Miron si Bruce. Detalii despre costuri si program se gasesc pe pagina oficiala de Facebook, aici.

 




COREGRAFI:

CRISTIAN MIRON 

Este un coregraf cunoscut din Romania care a lucrat cu numerosi artisti pentru videoclipuri,concerte si show-uri tv precum Elena Gheorghe,Raluk,Andreea Banica,Fly Project,Andreea Balan,Alessia,Ddy Nunes etc) deasemenea a fost asistent-coregraf/dansator  timp de 2 sezoane in emisiunea ,,Te cunosc undeva".A dansat alaturi de Razvan Mazilu in spectacolul de contemporan Depeche Dance sustinul la teatrul Odeon. A coregrafiat pentru majorotatea artistilor care au performat la Romania MTV Music Awards 2011-2012 si Media Music Awards 2012...A studiat alaturi de coregrafi internationali precum: Ian Eastwood,Brian Puspos,Lando Wilkins,Diana Matos,Laure Courtellemont,Anze Skrube,Henry Link etc; ultimul workshop la care a asistat fiind Fair Play Dance Up  Poland.In prezent coregraf si dansator pentru cunoscuta artista Raluka si in emisiunile ,,Dansez pentru tine"; ,,Vocea Romaniei"; ,,Romanii au talent" .

Fondator al proiectului "ANTURAJ" and Basement dance studio 

BRUCE 

Bruce este un bine cunoscut si respectat coregraf si dansator din Romania.A studiat in NY si LA cu coregrafi renumiti precum:Brian Friedman,Wade Robson,Laurienn Gibson,Chris Judd,Ian Eastwood,Gil Duldulao etc.,aducand in Romania si un stil nou Stylized Jazz. Ca si dansator a facut parte din Baletul Dansez pentru Tine,a dansat alaturi de Razvan Mazilu in spectacolul de contemporan Depeche Dance precum si in musicalul Romeo si Julieta. A fost coregraf pentru: X-Factor sezonul 1, Stefan Banica Jr., Andreea Banica, Andra, Matteo, precum si numeroase clipuri, show-uri ca Romania danseaza si evenimente. Fiind mereu preocupat de autoperfectionare si evaluarea propriilor performante,participa mereu la workshopuri si castinguri internationale,ultimul casting luat fiind la X FACTOR UK 2012.

BOGDAN BOANTA 

 Este cunoscut in lumea dansului ca fiind unul dintre coregrafii de succes din "atmosfera" divertismentului tv, in urma castigarii a 2 trofee "Dansez pentru Tine", participarea in grupul de balet din cadrul emisiunilor "Vocea Romaniei" si "Romanii au Talent". Cu un background in dansul sportiv unde a ajuns vicecampion national, a reprezentat Romania cu succes in cadrul emisiunii-concurs "Bailando por un sueno" din Mexic, concurs international in care i-a avut ca si adversari pe insusi Campionii Mondiali de Dans sportiv. De asemenea, a lucrat cu nume mari din industria muzicala romaneasca, facand coregrafii si dansand pentru Corina, Andra, Antonia, Luminita Anghel, Stefan Banica etc.  Avand ca si deviza: "Dansul exprima ceea ce vrei sa fii in acel moment", Bogdan spera sa aduca un aer fresh, o prospetime si un "look" nou in evolutia dansului din Romania!

ISTVAN 

Rosu Dragos Cristian alias ISTVAN, dansator si coregraf versatil, a studiat in New York City la Broadway Dance Center , Steps On Broadway, Peridance, in Los Angeles la Millennium Dance Complex, Edge Performing Arts, Movement Lifestyle. Castigator HHI 2013-solo. Coregraf Dansez pentru tine, Vocea Romaniei. Dansator Carnival(New york-2010)Romanii au talent, Solist Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Muzical Romeo si Julieta, Eurovision, Cerbul de Aur, Inna, Anda Adam, Xonia, Luminita Anghel, Alessia,etc

 

 

  

            

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni