• PRO TV
  • Nu doar suflete-pereche, ci si tatuaje-pereche. Cuplurile de la Hollywood care au ales sa-si deseneze declaratiile de dragoste pe piele

Nu doar suflete-pereche, ci si tatuaje-pereche. Cuplurile de la Hollywood care au ales sa-si deseneze declaratiile de dragoste pe piele

Nu doar suflete-pereche, ci si tatuaje-pereche. Cuplurile de la Hollywood care au ales sa-si deseneze declaratiile de dragoste pe piele

Sa iti faci un tatuaj cu numele persoanei iubite nu este cea mai buna alegere atunci cand nu duci o viata stabila din punct de vedere sentimental. Este un lucru cunoscut prea bine de vedete ca Angelina Jolie sau Johnny Deep, insa asta nu opreste starurile sa-si declare dragostea si asa.

Iata cuplurile de la Hollywood care au ales sa isi faca tatuaje-pereche pentru a marca relatia lor:

1. Miley Cyrus si  Liam Hemsworth
Miley Cyrus si  Liam Hemsworth sunt cel mai recent cuplu tatuat identic. Ei si-au scris permanent pe piele citate din Theodore Roosevelt. Miley si Liam s-au logodit si toata lumea asteapta ca cei doi sa devina sot si sotie, desi zvonurile privind o ruptura sunt tot mai dese.



2. Khloe Kardashian si Lamar Odom
Cei doi au hotarat ca fiecare sa isi faca tatuaj cu initialele celuilalt, pe brat. "Este o persoana speciala pentru mine si cred ca merita sa iti faci un tatuaj atunci cand el are cu adevarat o semnificatie", crede Khloe.



3. Chris Brown si Rihanna
Chris Brown si Rihanna au acelasi tatuaj, pe gat. Sirurile de stelute nu sunt singurele lor tatuaje, insa acestea sunt cele care ii leaga cel mai mult. "Ma intriga tatuajele. Au o intreaga cultura si imi place sa o studiez", declara Rihanna in urma cu ceva timp.





4. Bobbi Kristina si Nick Gordon
Fata cantaretei Whitney Houston are tatuate initialele mamei ei, iar logodnicul sau, Nick Gordon, a urmat-o facand acelasi gest. Asadar, acesta poarta si el initialele WH.



5. Kat Von D si Deadmau5
Cunoscand istoria vedetei Kat Von D, tatuajul pe care aceasta si l-a facut pentru a onora relatia cu Deadmau5 nu este o surpriza. Cei doi au cate o steluta neagra, asemanatoare, pe obraz. Kat Von D mai are, insa, doua tatuaje ce reprezinta doua relatii anterioare.





6. Jay-z si Beyonce
Printre cele mai puternice si cunoscute cupluri ale momentului, Jay-Z si Beyonce au tatuata cifra romana IV pe spatele degetelor inelare. Tatuajele au fost facute in 2007. "Numarul 4 este numarul meu special. Este ziua mea de nastere, ziua de nastere a mamei mele si a multor prieteni apropiati. In plus, pe data de 4 a avut loc nunta noastra", a explicat Beyonce.




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni