• PRO TV
  • A devenit celebra dupa ce s-a ingrasat 32 de kilograme. Cat de slaba era pe vremea cand suferea de anorexie

A devenit celebra dupa ce s-a ingrasat 32 de kilograme. Cat de slaba era pe vremea cand suferea de anorexie

A devenit celebra dupa ce s-a ingrasat 32 de kilograme. Cat de slaba era pe vremea cand suferea de anorexie

A fost aproape de a-si pierde viata din cauza dietelor extreme la care se supunea, asa ca a renuntat sa mai fie slaba si a devenit cel mai celebru model plus size, bifand aparitii pe copertiel celor mai importante reviste de fashion din lume.  

Crystal Renn, in varsta de 26 de ani, si-a inceput cariera de model la numai 14 ani, insa presiunea constanta din partea   au determinat-o sa se infometeze si sa ajunga la masura 0. Dupa ani intregi in care s-a luptat cu anorexia si a fost la un pas de moarte, Crystal a decis ca sanatatea este mai importanta, asa ca s-a ingrasat 32 de kilograme, ajungand sa poarte masura 12 la haine.

Ca model plus size, Crystal a devenit preferata unor case de moda celebre, precum Dolce & Gabbana, Dsquared, Jimmy Choo, Jean Paul Gaultier, Chanel, Saks Fifth Avenue sau Barneys. De asemenea, ea a fost protagonista unor pictoriale de-a dreptul indraznete in Vogue America si Franta.



Acum, Crystal Renn a mai slabit si pare sa-si fi gasit masura ideala si un stil de viata sanatos pe care isi doreste sa-l promoveze. Modelul vrea sa lanseze o colectie de haine pentru toate tipurile de silueta si sa le invete pe femei sa fie fericite indiferent de numarul pe care il poarta la blugi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni