• PRO TV
  • Valentina Pelinel isi dezvaluie noile achizitii vestimentare in Ce se intampla, doctore?

Valentina Pelinel isi dezvaluie noile achizitii vestimentare in Ce se intampla, doctore?

Valentina Pelinel isi dezvaluie noile achizitii vestimentare in Ce se intampla, doctore?

Mai toate reprezentantele sexului frumos viseaza sa-si schimbe garderoba odata cu fiecare anotimp. Si vedetele autohtone se lasa prinse in mirajul noilor creatii, iar unele chiar si-au reinnoit garderoba dupa saptamanile modei de la New York si Londra.

Modelul Valentina Pelinel s-a intors recent din SUA cu o valiza ticsita de haine din noile colectii ale designerilor. Cei care sunt curiosi sa stie ce a targuit frumoasa femeie peste Ocean, pot afla sambata, 3 octombrie, de la ora 10:00, in prima editie din noul sezon a emisiunii de weekend Ce se intampla, doctore?, prezentata de Oana Cuzino.

Marii designeri au decis ca vedetele sezonului toamna-iarna sunt confectiile din piele, accesoriile metalice din categoria tintelor, rochiile si jachetele cu umerii bine definiti si cizmele foarte lungi, care trec de genunchi. Bineinteles ca tocurile foarte inalte sunt un must have in acest sezon, iar mai nou, femeile privesc lumea de la inaltimea unor tocuri de 15 centimetri. Cele care sunt determinate sa urmeze tendintele modei cu orice pret, ar trebui sa stie ca reversul medaliei nu este deloc de neglijat.

Cercetatorii britanici au demonstrat ca nu mai putin de 37% dintre femei isi cumpara pantofii care se poarta, chiar daca nu-si gasesc masura potrivita. De cele mai multe ori, victimele modei ajung la ortoped cu monturi, unghii incarnate sau chiar mai grav de atat, probleme la coloana vertebrala. Medicul invitat in emisiunea Oanei Cuzino dezvaluie cateva trucuri foarte utile pentru a scapa de aceste neajunsuri.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni