• PRO TV
  • Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani"

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani"

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani"

Sanatatea Romaniei va fi luata in discutie, in editia din 14 aprilie a emisiunii “Dupa 20 de ani” difuzata de Pro Tv de la ora 10:00 de catre Cristian Leonte, moderatorul emisiunii si jurnalistii Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc impreuna cu ministrul Eugen Nicolaescu.

Cresterea eficientei sistemului sanitar, posibilitatea platii decente a personalului medical si crearea unor conditii decente in spitale, precum si depistarea “gaurilor negre” din Sanatate devoratoare ale banilor si asa putini vor fi cateva dintre “punctele nevralgice” ale sistemului care vor fi discutate duminica, la “Dupa 20 de ani”.

Care sunt modificarile care vor fi aduse legii malpraxisului, care va fi adoptata cel tarziu in toamna acestui an, cum se va concretiza modalitatea de plata a medicilor raportata la criteriile de performanta, bugetul pentru programul de transplant, dar si coplata vazuta ca o modalitate mai buna de control a banilor vor fi alte teme dezbatute duminica, impreuna cu ministrul sanatatii, la “Dupa 20 de ani”.

Tot atunci, veti afla de la Eugen Nicolaescu care este atmosfera in USL, dar si cum isi intelege ministrul sanatatii datoria de politician.


Pe pagina de Facebook a emisiunii puteti gasi o galerie foto din timpul emisiunii!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni