• PRO TV
  • Lavinia Petrea a hoinarit prin Nisa, Cannes si Monte Carlo

Lavinia Petrea a hoinarit prin Nisa, Cannes si Monte Carlo

Lavinia Petrea a hoinarit prin Nisa, Cannes si Monte Carlo

\"Am fost la Nisa in vara asta, pentru prima oara. M-am tot gandit ce destinatie de vacanta sa aleg, pentru ca imi doream un loc frumos, in care sa pot face plaja, sa ma bucur de o mare minunata, dar sa ma si pot plimba si vizita locuri interesante\", a marturisit frumoasa Lavinia Petrea, corespondent al Stirilor Pro Tv, care s-a intors recent din vacanta pe care a petrecut-o impreuna cu prietenul sau.

Ca orice jurnalist profesionist, Lavinia s-a documentat inainte de a stabili destinatia din acest an. „Dupa ce am ascultat mai multe pareri din partea celor care au mai fost la Nisa, m-am hotarat ca acest loc este cel mai potrivit. Am stat in orasul vechi, care m-a fascinat”, a povestit Lavinia.

In rastimpul petrecut acolo, corespondentul Stirilor Pro Tv a mers mult pe jos, ratacind pe stradutele inguste, a stat in tinha la terasele din Piata de Flori si a inotat in fiecare zi. „Nu am putut sta departe de mare. Imi place foarte mult apa, iar inotul ma relexeaza si ma face sa visez”, a recunoscut Lavinia. Vedeta Pro Tv a profitat de ocazie si a dat o fuga pana la Cannes si Monte Carlo, pe care le-a hoinarit la pas o zi intreaga.

Desi era in vacanta, Lavinia nu a uitat nici o clipa de stiri, si marturiseste ca „vorbeam zilnic cu sora mea la telefon si o intrebam ce s-a mai intamplat in tara si care a fost prima stire de la Stirile Pro Tv”.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni