• PRO TV
  • Vesti bune pentru fanii lui Britney Spears. Ce anunt a facut cantareata

Vesti bune pentru fanii lui Britney Spears. Ce anunt a facut cantareata

Vesti bune pentru fanii lui Britney Spears. Ce anunt a facut cantareata

Cantareata Britney Spears a inregistrat piesa "Ooh La La" care va fi inclusa pe coloana sonora a filmului "Strumfii 2/ The Smurfs 2", au anuntat miercuri reprezentantii studiourilor Sony Pictures.

"Intotdeauna mi-au placut strumfii cand eram copil si acum fiii mei sunt cei mai mari fani ai strumfilor. Am vrut sa le fac o surpriza, interpretand un cantec in acest film", a declarat Britney Spears.

Piesa ei "Ooh La La" va rula la finalul filmului "Strumfii 2", o comedie partial animata, care se adreseaza intregii familii.

Filmul "Strumfii 2" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 31 iulie.

 

Povestea strumfilor - creata de Peyo - a debutat in 1958, odata cu crearea unor carti de benzi desenate, care au fost ulterior transpuse atat pe marele, cat si pe micul ecran. De-a lungul anilor, micile creaturi albastre au trecut dincolo de paginile cartilor si de marile si micile ecrane. Ele au inspirat numeroase discuri si CD-uri care s-au vandut in milioane de exemplare, intregi colectii de figurine si jucarii si numeroase alte produse. in total, peste 3.000 de produse derivate au fost create pe baza strumfilor, iar firme si companii renumite si-au transmis mesajele publicitare cu ajutorul strumfilor.

Britney Spears, in varsta de 31 de ani, lucreaza in aceasta perioada la un nou album, dupa "Femme Fatale" din 2011, si se afla in discutii pentru a semna un contract pe termen lung cu un cazinou din Las Vegas.

MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni